07.04.2023.

'Ako naše greške svedemo na minimum, siguran sam da će bodovi ostati u Velikoj Gorici'

'Ako naše greške svedemo na minimum, siguran sam da će bodovi ostati u Velikoj Gorici' Stigla je i posljednja četvrtina prvenstva, koju će nogometaši Gorice otvoriti ove subote od 15 sati protiv Osijeka. Utakmicu 28. kola najavili su trener Željko Sopić i igrač Valentino Majstorović.

- Imamo manjih problema s dvojicom igrača, ali nadam se da će do subote svi biti zdravi i spremni za borbu protiv Osijeka - rekao je uvodno trener o stanju u momčadi nakon remija s Dinamom.

Prošli međusobni susret Gorice i Osijeka zavšio je 2:0 pobjedom Osijeka u Gradskom vrtu, što je ujedno i posljednja pobjeda trenutno trećeplasirane momčadi prvenstva.

- Ta utakmica je bila naša najslabija, a oni su s druge strane odigrali jako dobro i zasluženo pobijedili. Nadam se da ćemo se ove subote pokazati u boljem svijetlu. Nema tu puno kalkulacija, nama treba pobjeda, njima treba pobjeda... Očekujem jednu otvorenu utakmicu za gol više i nadam se da ćemo popraviti realizaciju u odnosu na utakmicu s Dinamom - kazao je Sopić.

U posljednjem dvoboju s Osijekom nastupio je Valentino Majstorović koji se složio da je Gorica sada ipak opasnija.

- Duže smo na okupu, bolje igramo tako da idemo na pobjedu i nema osvrtanja. Još je devet kola do kraja, čeka nas još utakmica sa Šibenikom, ali prvo moramo gledati Osijek i iz kola u kolo smanjivati razliku da na kraju ostvarimo svoj cilj, a to je ostanak u ligi.
 
Vrh