Šest pobjeda naših momčadi za vikend

Šest pobjeda naših momčadi za vikend U sedmom kolu malonogometne lige koja se igra pod pokroviteljstvom HEP-a, HNK Gorica 1 pobijedila je NK Meštricu 6:0, a slavila je i druga momčad početnika A sa 6:5 protiv Dinamo Hidrela. Početnici B izgubili su protiv Poleta 0:4, dok su pobjede upisale obje momčadi mlađih pionira. Gorica 1 protiv Klasa odigrala je 28:1, dok je Gorica 2 slavila sa 5:2 protiv Dinamo Hidrela.

Sve tri momčadi starijih pionira odigrale su bez poraza. Gorica 1 pobijedila je Lomnicu 10:2, Gorici 2 je za pobjedu protiv Bune bio dovoljan jedan pogodak, a utakmica između Gorice 3 i Dinamo Hidrela završila je 2:2.

Nakon odigranog sedmog kola pobjedom protiv Bune, Gorica 2 podigla se na jedno mjesto na tablici ukupnog poretka starijih pionira, te se trenutačno nalazi na drugom mjestu iza Kurilovca 1. Za jedno mjesto se pomaknula i treća momčad starijih pionira, dok je Gorica 1 i dalje treća. Stanje na tablici početnika A i početnika B nije se mijenjalo, dok se kod mlađih pionira Gorica 2 pomaknula na četvrto mjesto ukupnog poretka, s istim brojem bodova kao i trećeplasirani Kurilovec 2, a Gorica 1 je i dalje vodeća momčad s 21 bodom.
Vrh