19.05.2022.

Trener Toplak: 'Želimo se oprostiti od naših navijača na najbolji mogući način'

Trener Toplak: 'Želimo se oprostiti od naših navijača na najbolji mogući način' Goricu ove subote od 17:05 sati čeka posljednjih 90 minuta ove sezone. Utakmicu 36. kola HT Prve lige, koja će se igrati u Velikoj Gorici protiv Osijeka, najavili su trener Samir Toplak i kapetan Aleksandar Jovičić.

- Želimo se oprostiti od naših navijača na najbolji mogući način s dobrom igrom protiv odlične momčadi, koja je prije dva, tri kola bila u ravnopravnoj borbi za prvo mjesto. Osijek ima izuzetno dobrog trenera, 'fajtera' i bitno mi je da protiv takve ekipe budemo što bolji. Znamo da će uvjeti biti teški jer će biti jako vruće, ali bilo bi lijepo zatvoriti sezonu s dobrom igrom bez obzira hoće li nam to donijeti bod ili pobjedu - rekao je trener Toplak.

U ranijim međusobnim susretima, Osijek je slavio jednom s 3-2 u Gradskom vrtu dok su ostale dvije utakmice završile remijem (1-1 i 0-0).

- Očekuje nas teška utakmica protiv momčadi koja ima svoj stil i način igre, ali idemo ostvariti što bolji rezultat pa rasterećeni otići na zasluženi odmor - kazao je kapetan Jovičić.
Ulaznice za utakmicu protiv Osijeka potražite online na https://ulaznice.hr/web/event/100/70, putem Aircash aplikacije, u Tisak Media ili u našem Fan pointu. Više o prodaji ulaznica, kao i popustu za žene i djecu do 15 godina, pročitajte ovdje.