05.03.2024.

Od srijede u prodaji ulaznice za Gorica - Hajduk

Od srijede u prodaji ulaznice za Gorica - Hajduk Od srijede počinje prodaja ulaznica za navijače Gorice za utakmicu protiv Hajduka (subota, 17:10 sati). Ulaznice za tribinu Zapad bit će moguće kupiti online na ulaznice.hr, u našem Fan pointu, Tisak Media poslovnicama i putem Aircash aplikacije.

NAPOMENA: Sav kontingent ulaznica za tribinu Istok je prodan Hajduku pa će gostujući navijači svoje ulaznice od sutra moći kupiti isključivo na Poljudu.

CIJENE ULAZNICA
Sektori A1, B1 - 12 eura
Sektori A2, B2 - 12 eura
Sektori A3, B3 - 10 eura

CIJENE NA DAN UTAKMICE
Sektori A1, B1 - 12 eura
Sektori A2, B2 - 12 eura
Sektori A3, B3 - 10 eura
* Na dan utakmice ulaznice će biti moguće kupiti na blagajnama SAMO u slučaju ako neće biti rasprodane ranije.

GOSTUJUĆI NAVIJAČI
Za gostujuće navijače namijenjeni su sektori C2 i C1 na istočnoj tribini te će se prodaja vršiti isključivo na Poljudu.
Na dan utakmice neće biti prodaje na blagajnama za gostujuće navijače.

ONLINE PRODAJA
ulaznice.hr

AGENCIJSKA PRODAJA
Aircash aplikacija
Postupak kupnje ulaznica je jako jednostavan i korisnicima Aircash aplikacije omogućava brzu i laku kupovinu. Nakon otvaranja aplikacije, potrebno je kliknuti na Usluge, u sljedećem ekranu odabrati kategoriju Ulaznice i kliknuti na Loptu, dalje na Kupi ulaznice i odabrati željenu utakmicu. 

PRODAJNA MJESTA
Osim online, navijači će ulaznice moći kupiti i u našem Fan pointu (Kolodvorska 36a, Velika Gorica) od ponedjeljka do petka od 14 do 18 sati te u Tisak Media poslovnicama u Zagrebu i Velikoj Gorici. Najbliža poslovnica u Velikoj Gorici je na adresi Šetalište Franje Lučića 1. 
Vrh