14.11.2023.

Gorica u subotu protiv Radomlja

Gorica u subotu protiv Radomlja Za vrijeme ove reprezentativne stanke, nogometaši Gorice odigrat će prijateljsku utakmicu s Radomljem, sedmoplasirane ekipe slovenske Prve lige. Susret će se igrati na glavnom terenu Gradskog stadiona u Velikoj Gorici, ove subote s početkom u 11 sati, a ulaz na tribine će biti slobodan za sve gledatelje. Osim na stadionu, navijači će susret moći pratiti i u prijenosu uživo na našem YouTube kanalu GoricaTV.

GORIČKI REPREZENTATIVCI
Idućih tjedan dana na Gradskom stadionu neće biti trojice naših prvotimaca koji ovog studenog sudjeluju u reprezentativnim akcijama.

Merveil Ndockyt zaslužio je mjesto na popisu izbornika reprezentacije Konga za utakmice protiv Zambije i Eritreje u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2026. godine. Marko Soldo ponovno je pozvan u mladu U-21 reprezentaciju Hrvatske za prijateljsku utakmicu protiv Slovačke u Nitri i kvalifikacijski susret protiv Bjelorusije u Yerevanu dok će Luka Kapulica sudjelovati u kvalifikacijskim susretima hrvatske U-19 reprezentacije. Mladi reprezentativci u Rovinju će igrati protiv Armenije, Farskih otoka i Izraela. 

Osim seniora, poziv u reprezentaciju dobio je i junior Đuro Giulio Đekić koji će s mladom U-19 reprezentacijom Srbije sudjelovati u kvalifikacijskim susretima za Europsko prvenstvo protiv Andore, Bugarske i Škotske.

 
Vrh