23.04.2021.

Oreščanin: Vrijeme je da odigramo opušteno, onako kako znamo!

Oreščanin: Vrijeme je da odigramo opušteno, onako kako znamo! Samo četiri dana nakon teškoga gostovanja u Šibeniku (1-1), nogometaši HNK Gorice na svom će stadionu dočekati NK Lokomotivu. Utakmica 31. kola HT Prve lige igra se u subotu s početkom u 19.05 sati, glavni sudac utakmice bit će Damir Batinić iz Osijeka.

- Ne možemo baš reći da je atmosfera u momčadi idealna, ali svakako je pozitivna, dobra, radna. Utakmica protiv Šibenika nije bila dobra, čak bih rekao da je bila jedna od najlošijih otkad smo došli, no kao pozitivno iz svega izvlačimo karakter koji smo pokazali. Trebat će nam toga i protiv Lokomotive, momčadi s puno iskusnih igrača i sa svojom pričom, no mi ćemo se baviti sobom. Vrijeme je da se konačno opustimo i da odigramo onako kako možemo, a volio bih i da jednom prvi put zabijemo gol, to bi nam puno pomoglo - rekao je trener Siniša Oreščanin.



Uz ozlijeđene Joeyja Suka, Kristijana Lovrića i Anthonyja Kalika, subotnju utakmicu propustit će i Krešimir Krizmanić te Sylvanus Nimely, koji će odrađivati suspenziju zbog tri žuta kartona.

- Naravno da nismo zadovoljni prethodnim razdobljem, rezultati nisu bili dobri, ali najvažnije je da ostanemo zajedno, da slušamo upute stručnog stožera, i nadam se da ćemo od ove utakmice krenuti u pozitivan niz. Lokomotiva je dobra, iskusna momčad, ali mi moramo gledati u svoje dvorište, pokušati igrati našim prepoznatljivim stilom i to će nam donijeti i rezultat - kazao je Ognjen Mudrinski.