16.04.2021.

Poraz na domaćem terenu: Gorica - Slaven Belupo 0-1

Poraz na domaćem terenu: Gorica - Slaven Belupo 0-1 Na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici odigrana je utakmica 29. kola HT Prve lige između HNK Gorice i NK Slaven Belupa.

GORICA - SLAVEN BELUPO 0-1
VELIKA GORICA Gradski stadion. Bez gledatelja. Sudac: Marin Vidulin (Kanfanar). Pomoćnici: Luka Pajić (Rijeka) i Željko Bučar (Duga Resa). Četvrti sudac: Marko Cestarić (Sisak). VAR: Fran Jović (Zagreb). AVAR: Vedran Đurak (Sisak).
STRIJELAC: 0-1 Knöll
GORICA: Banić - Musa, Jovičić, Krizmanić, Keita - Pršir (od 88. Junior), Babec - Špikić (od 69. Dvorneković), Nimely, Hamad (od 62. Mitrović) - Matar (od 62. Mudrinski). Trener Siniša Oreščanin.
SLAVEN BELUPO: Filipović - Božić, Paracki, Prce - Apau (od 24. Bogojević), Lulić (od 76. Bosec), Bačelić Grgić (od 69. Mlinar), Glavčić, Goda - Knöll (od 76. Iličić), Krstanović (od 69. Delić). Trener Tomislav Stipić.
ŽUTI KARTONI: Pršir, Musa, Nimely (Gorica), Filipović (Slaven Belupo)
CRVENI KARTONI: -


KRAJ UTAKMICE. Gorica - Slaven Belupo 0-1

'90 Igrat će se četiri minute sudačke nadoknade.

'88 Junior Martinsson ušao je umjesto Jurice Pršira.

'84 Nevjerojatan promašaj Mudrinskog... Musa ga je pronašao na vrhu peterca, golman je već pao, mreža je praktički bila nebranjena, no Mudrinski je uzvratio Knöllu za onaj nevjeojatan promašaj iz šeste minute. Ne ide pa ne ide...

'82 Nimely je pronašao Mudrinskog u srcu šesnaesterca, ovaj je pucao iz prve, snažno i dobro, no Filipović je bio dobro postavljen.

'80 Žuti karton za Ivana Filipovića.

'76 Još dvije izmjene kod Slaven Belupa, Bosec i Iličić ušli su umjesto Knölla i Lulića.

'73 Pršir je nabacio iz slobodnog udarca, glavom je pucao Dvorneković, učinio je to jako dobro, no lopta je i ovoga puta otišla pokraj gola, nekoliko centimetara od stative.

'69 Matija Dvorneković ušao je umjesto Darija Špikića, a kod Slaven Belupa su Krstanovića i Bačelić Grgića zamijenili Delić i Mlinar.

'68 Kakva obrana Filipovića! Sve je fantastično napravio Josip Mitrović, primio odbijenu loptu u šesnaestercu i pucao snažno iz poluvoleja, no golman Slaven Belupa briljantno je reagirao.

'66 Pritišće Gorica i dalje, sad je iz blizine pokušao Mitrović, nakon nabacivanja Špikića s desne strane, ali ni ovoga puta potencijalni strijelac nije uspio dobro zahvatiti loptu...

'62 Dvostruka izmjena kod Gorice, Ognjen Mudrinski i Josip Mitrović zamijenili su Matara Dieyea i Jiloana Hamada.

'60 Pokušava pritiskati Gorica, drži loptu puno više od protivnika, no nabacivanje Keite i mlak udarac Matara glavom iz dobre pozicije dosad je najbolja prilika u nastavku.

'58 Žuti karton i za Sylvanusa Nimelyja.

'52 Žuti karton dobio je Musa Muhammed.

'50 Pršir je nabacio iz kornera, glavom je pokušao Krizmanić, ali preslabo je to bilo za golmana Filipovića.

'46 Počelo je drugo poluvrijeme, bez promjena u sastavima.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA. Gorica - Slaven Belupo 0-1

'45 Igrat će se još minuta sudačke nadoknade.

'45 Kakva prilika za Nimelyja! Lijepo je razigrala Gorica, na kraju je s desne strane idealno za Nimelyja nabacio Špikić, Liberijac je pucao glavom iz idealne pozicije, no pucao je ravno u golmana Filipovića.

'39 GOL! Slaven Belupo vodi 1-0, strijelac je Törles Knöll. Duga lopta došla je na vrh šesnaesterca, iz duela s Krizmanićem kao pobjednik je izašao Knöll, koji je uzeo loptu, pucao iskosa desno i pogodio u suprotnu "malu mrežicu".

'36 Još jedna izgubljena lopta Gorice u sredini, još jedna jako opasna kontra gostiju. Pucao je s desne strane, s desetak metara, Karlo Lulić, no pucao je pokraj gola.

'29 Žuti karton dobio je Jurica Pršir.

'28 Najbolja prilika do sad za Goricu! Oduzeli su Goričani loptu na centru, došla je do Nimelyja, koji je lijepo proigrao Špikića, on vrhom kopačke zakačio loptu, no golman Filipović je dobro izašao.

'27 Iz daljine je pokušao Karlo Lulić, no otišlo je visoko iznad Banićeva gola.

'24 Prva zamjena na utakmici, Bruno Bogojević zamijenio je Mitcha Apaua u gostujućem sastavu.

'23 Prebacio je glavom Špikić na centru, loptu je preuzeo Matar, dao dalje za Nimelyja, a on je u sredini tražio Špikića, koji se priključio, ali u posljednji trenutak izbila je to obrana Slaven Belupa.

'14 Prvi put zaprijetila je i Gorica, po lijevoj strani prošao je Hamad, potražio Matara na vrhu peterca, no golman gostiju Ivan Filipović bio je brži i ulovio tu loptu.

'7 Još jedna velika šansa za Slaven Belupo! Opet je Ivan Krstanović sam izbio pred Ivana Banića, ovaj put malo iskosa desno, ovoga puta je sam pucao i pogodio - stativu!

'6 Kakav promašaj gostiju... Ivan Krstanović sam kao duh izašao je pred Ivana Banića, vagao je golmana Gorice, a onda proigrao nadolazećeg Törlesa Knölla, koji je s nekoliko metara promašio prazan gol.

'1 Utakmica je počela!