10.04.2021.

Nula na domaćem terenu: Gorica - Varaždin 0-0

Nula na domaćem terenu: Gorica - Varaždin 0-0 Na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici odigrana je utakmica 28. kola HT Prve lige između HNK Gorice i NK Varaždina.

GORICA - VARAŽDIN 0-0
VELIKA GORICA Gradski stadion. Bez gledatelja. Sudac: Zdenko Lovrić (Đakovo). Pomoćnici: Dino Knez (Osijek) i Kristijan Novosel (Gat). Četvrti sudac: Marko Cestarić (Sisak). VAR: Marin Vidulin (Kanfanar). AVAR: Robi Kezele (Rijeka).
STRIJELCI: -
GORICA: Banić - Musa, Moro (od 60. Keita), Steenvoorden, Krizmanić - Kalik (od 82. Pršir), Babec - Dvorneković (od 60. Špikić), Mitrović (od 60. Matar), Lovrić - Mudrinski (od 79. Delfi). Trener Siniša Oreščanin.
VARAŽDIN: Horkaš - Tkalčić, Ćelić, Pellumbi, Memija - Guera Djou, Đurasek, Posavec (od 74. Postonjski) - Boban (od 74. Kolarić), Peco (od 46. Herrera) - Obregon (od 81. Benko). Trener Zoran Kastel.
ŽUTI KARTONI: Moro, Babec, Dvorneković, Kalik, Krizmanić (Gorica) 
CRVENI KARTONI: -


KRAJ UTAKMICE. Gorica - Varaždin 0-0

'90 Igrat će se četiri minute sudačke nadoknade.

'90 Pokušao je Musa iz velike daljine, legao je golman Horkaš na tu loptiu...

'82 Jurica Pršir zamijenio je Kalika, a kod Varaždina je Leon Benko ušao umjesto Obregona.

'80 Žuti karton dobio je Krešimir Krizmanić.

'79 Younes Delfi ušao je umjesto Mudrinskog.

'74 Igor Postonjski i Matija Kolarić zamijenili su Posavca i Bobana kod Varaždina.

'73 Žuti karton dobio je i Anthony Kalik.

'72 Za "svijeću" u šesnaestercu izborio se Špikić, prošao igrača i uspio dati u sredinu, ali obrana Varaždina odbila je u korner.

'68 Nakon Lovrićeva kornera u gužvi je do lopte došao Steenvoorden, već u petercu, ali udarac je otišao pokraj gola.

'67 Špikić je proigrao Musu na desnoj strani, ubacivanje u sredinu išlo je po zemlji, no Matar nije uspio dobro zahvatiti loptu.

'61 Krešimir Krizmanić je izlaskom More preuzeo stopersku poziciju, a izlaskom Dvornekovića kapetansku traku.

'60 Trostruku izmjenu radi trener Oreščanin - iz igre su izašli Moro, Mitrović i Dvorneković, a ušli su Cheick Keita, Matar Dieye i Dario Špikić.

'58 Kalik je loptom u dubinu tražio Mudrinskog, no napadaču Gorice nedostajalo je pola koraka da stigne na to dodavanje.

'52 Zabio je Mitrović, ali bio je u zaleđu! Lovrić je pucao, golman Horkaš odbio, a Mitrović glavom loptu poslao u mrežu. Potrajala je neko vrijeme VAR provjera, koja je potvrdila da je Mitrović bio u minimalnom zaleđu...

'46 Žuti karton dobio je Matija Dvorneković.

'46 Počelo je drugo poluvrijeme, kod Varaždina je Andris Herrera zamijenio Demira Pecu.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA. Gorica - Varaždin 0-0

'45 Igrat će još minuta sudačke nadoknade.

'43 Iz velike daljine pokušao je Lovrić, nakon što mu je povratnu loptu dao Mudrinski, no otišlo je ipak preko gola.

'41 Žuti karton dobio je Hrvoje Babec.

'38 Pokušao je Anthony Kalik, lažnjakom je izbacio braniča na vrhu šesnaesterca, plasirao u kut, no golman Horkaš odbio je u korner.

'37 Opet je u šansi bio Obregon, napadač Varaždina ovoga puta pokušao je prebaciti istrčalog Banića, no lopta je otišla iznad grede.

'36 Ukrao je Lovrić loptu na lijevoj strani, sjurio se u šesnaesterac i sam završio akciju udarcem u blok Maksa Juraja Ćelića.

'27 Uzvratila je odmah Gorica! Mitrović je prošao po lijevoj strani, ušao u kazneni prostor i tražio Mudrinskog na vrhu peterca, no i braniči Varaždina bili su na toj lopti.

'26 Prečka za Varaždin! Obregon je došao do jedne lopte na vrhu šesnaesterca, snažno opalio iz odlične pozicije i pogodio gredu goričkoga gola.

'22 Kalik je pronašao Mudrinskog na vrhu šesnaesterca, njegov prvi pokušaj je blokiran, a drugi je od bloka završio u korneru.

'20 Prvi žuti karton na utakmici dobio je Nasiru Moro.

'15 Uspjela je Gorica napraviti prvi pravi pritisak na varaždinskoj polovici, a kao posljedica je došla i situacija u kojoj je nakon velikog broja dodavanja Lovrić s lijeve strane tražio Mudrinskog u dobroj poziciji, no zapelo je to u bloku u posljednji trenutak.

'8 Prečka! Kristijan Lovrić nabacio je iz kornera, glavom je pucao Nasiru Moro, činilo se da je lopta od prečke prešla gol-liniju, ali ništa od vodstva Gorice... Milimetri su dijelili Moru od gola za 1-0.

'6 Dva put sad su pucali Varaždinci, ali oba udarca završila su u goričkom bloku.

'5 Na samom otvaranju loptu više drži Varaždini, Goričani tek traže pravi ritam.

'1 Utakmica je počela!