02.04.2021.

Oreščanin: Bavimo se sobom i očekujemo zanimljivu utakmicu!

Oreščanin: Bavimo se sobom i očekujemo zanimljivu utakmicu! Nakon reprezentativne stanke nastavljaju se prvenstveni izazovi, a prvi od njih HNK Gorici donosi sudar s HNK Rijekom. Utakmica 27. kola HT Prve lige igra se u subotu s početkom u 20 sati na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici.

- Rijeka ima novog trenera, Gorana Tomića, mog kolegu s Akademije kojeg jako cijenim i poštujem, ali i prije njegova dolaska govorio sam da je Rijeka jako dobra i kvalitetna momčad koja želi igrati nogomet. Imali su sjajnu jesen, a nakon toga je očito došlo do neke vrste zasićenja, događa se to u nogometu. S Goranom su dobili novi poticaj, vide se pomaci i očekujem prije svega zanimljivu utakmicu, lijepu za gledati. Mi ćemo se baviti sobom, poboljšanjem svoje izvedbe, pa ćemo vidjeti gdje će nas to odvesti - kazao je trener Siniša Oreščanin u najavi utakmice.

Bit će ovo prva utakmica bez teže ozlijeđenog Joeya Suka, ali i bez dvojice kartoniranih igrača, Muse Muhammeda i Matije Dvornekovića.

- Da, imamo nekoliko izostanaka, ali nema veze. Imamo mi svoje unutarnje rezerve, igrače koji mogu nadomijestiti bilo koga. Suka neće biti jednostavno nadoknaditi, bitna nam je karika, no radili smo na tome da što bolje pokrijemo njegov izostanak i vjerujem da ćemo u tome uspjeti - kazao je Dvorneković.