31.03.2021.

Patrick Crnolatec operiran i već započeo višemjesečnu rehabilitaciju

Patrick Crnolatec operiran i već započeo višemjesečnu rehabilitaciju Mladi vratar HNK Gorice, 20-godišnji Patrick Crnolatec, posljednjih je godinu i pol vukao problem s ramenom, a nakon svega se operacija pokazala neizbježnom. Patrick je operiran u Lovranu u ponedjeljak i pred njim je sad dugotrajan oporavak.

- Iskakalo mi je rame, događalo se to više puta u posljednjih godinu i pol, pa ga je trebalo stabilizirati. Nakon što se to posljednji put dogodilo, preostalo mi je jedino otići na operaciju i to riješiti. Operirao me dr. Nikola Matejčić, sve je prošlo bez komplikacija i osjećam se odlično. Ništa me ne boli, tako da sam već dan nakon operacije radio prve lagane vježbe. U srijedu sam već razgibavao i rame, osjećaj je jako dobar i vrlo sam optimističan - rekao je Patrick, koji u 2021. godini vjerojatno neće stati na gol.

- Prve prognoze govorile su o pauzi od tri mjeseca, ali u mom slučaju oporavak će trajati čak osam mjeseci. Ipak se radi o ramenu, sve mora jako dobro zarasti kako bi ono bilo u stanju kao prije ozljede. Dugo je to razdoblje, jako dugo, ali neću klonuti. Odlučan sam da iz svega ovoga izađem još jači, dat ću sve od sebe da tako i bude!

U srijedu je Crnolatec otputovao kući, a s rehabilitacijom započinje odmah.