11.03.2021.

Paulius Golubickas do ljeta na posudbi u litavskoj Dainavi

Paulius Golubickas do ljeta na posudbi u litavskoj Dainavi Nakon 14 mjeseci provedenih u Velikoj Gorici, tijekom kojih je u dresu Gorice upisao 19 nastupa i ukupno 647 minuta, 21-godišnji litavski veznjak Paulius Golubickas odlazi na posudbu u redove litavskog prvoligaša Dainave iz Alytusa.

- Iskreno, jako sam zadovoljan što se sve ovako rasplelo. Može se reći da ne ide na istu razinu nogometa, no važno mi je što ću dobiti minute na terenu, priliku da se razvijam kao igrač kroz utakmice. Gorica ima momčad koja pobjeđuje i bori se za Europu, što je sjajno, ali osobno mi je iznimno važno igrati - kazao je Golubickas prije nego što se ukrcao na avion kojim je odletio kući.

Standardni reprezentativac Litve i igrač koji ima ugovor s HNK Goricom do ljeta 2024. godine igrat će za klub u kojem je i krenuo na svoj nogometni put, a u Veliku Goricu će se vratiti u lipnju, po isteku posudbe.

- Proveo sam cijeli omladinski staž u Dainavi, presretan sam što ću opet nositi taj dres i pokušati nešto napraviti s klubom. Poznajem dio suigrača koji će me dočekati i nadam se najboljem, da ću pomoći klubu i razveseliti navijače, ali i da ću se vratiti još jači. Vidjet ćemo što budućnost nosi - istaknuo je Golubickas.