20.02.2021.

Pobjeda u Kranjčevićevoj: Lokomotiva - Gorica 0-3

Pobjeda u Kranjčevićevoj: Lokomotiva - Gorica 0-3 Na stadionu u Kranjčevićevoj ulici odigrana je utakmica 22. kola HT Prve lige između domaće NK Lokomotive i HNK Gorice.

LOKOMOTIVA - GORICA 0-3
ZAGREB Nogometni stadion Zagreb. Bez gledatelja. Sudac: Dario Bel (Osijek). Pomoćnici: Ivan Janić (Ilok) i Kristijan Novosel (Gat). Četvrti sudac: Zdenko Lovrić (Đakovo). VAR: Ivan Bebek (Rijeka). AVAR: Robi Kezele (Rijeka).
STRIJELAC: 0-1 Steenvoorden (10), 0-2 Dieye (74), 0-3 Mitrović (83)
LOKOMOTIVA: Santini - Cipetić, Papadopoulos, Osmanković (od 68. Cokaj), Pivarić - Đira, Marić (od 76. Marin), Petrak - Aliyu, Kallaku (od 46. Chajia) - Hadžić. Trener Jerko Leko.
GORICA: Banić - Muhammed, Moro, Steenvoorden, Krizmanić - Babec (od 87. Pršir), Suk - Dvorneković (od 55. Hamad), Kalik (od 67. Mitrović), Lovrić - Mudrinski (od 55. Dieye). Trener Siniša Oreščanin.
ŽUTI KARTON: Petrak (Lokomotiva), Mudrinski, Kalik, Moro (Gorica)
CRVENI KARTON: - 


KRAJ UTAKMICE. Lokomotiva - Gorica 0-3

'90+2 Žuti karton za igrača Lokomotive Olivera Petraka.

'90 Chajia iz daljine, sigurno lovi Banić.

'89 Matar je sam povukao kontranapad, pojurio po desnoj strani pa ljevicom pokušao tražiti suprotne rašlje, ali taj udarac nije bio dovoljno precizan.

'87 Jurica Pršir zamijenio je Hrvoja Babeca.

'85 Žuti karton dobio je Nasiru Moro.

'83 GOOOOOOL!!! Gorica vodi 3-0, zabio je Josip Mitrović! Krešimir Krizmanić napravio je ogroman posao, doveo loptu do Lovrića u sjajnoj poziciji, njegov udarac obranio je golman Santini, no odbiju loptu dohvatio je Matar. Vratio je za Mitrovića, a on zabio svoju drugi gol u prvenstvu ove sezone.

'80 Još jedna prilika za Goricu, sad je Matar proigrao Krizmanića, no lijevi branič Gorice nije uspio dobro zahvatiti loptu.

'78 Fantastično se otvorila Gorica, preko Hamada, pa Muse, koji je potražio Lovrića na suprotnoj strani, on je vratio u sredinu, no spasila se obrana Lokomotive i odbila to u korner.

'76 Antonio Marin je kod Lokomotive zamijenio Matea Marića.

'76 Dobro je glavom pokušao Marić, otišlo je malo iznad Banićeva gola.

'74 GOOOOOOL!!! Gorica vodi 2-0, strijelac je Matar Dieye! Hamad je oduzeo loptu u pritisku na Lokomotivinu defenzivu, gurnuo za Matara, koji je imao i samog Mitrovića u sredini, no sam je to odlučio završiti i ljevicom pogodio u suprotnu malu mrežicu.

'73 Pokušao je sad Lovrić s gotovo 30 metara, pucao je snažno, ali otišlo je malo iznad prečke.

'68 Nakon sudara s Kalikom, nezgodno je pao branič Lokomotive Kemal Osmanković, ostao je ležati nekoliko minuta, a zamijenio ga je Enis Cokaj.

'67 Nova zamjena kod Gorice, Josip Mitrović ušao je umjesto Kalika.

'65 Žuti karton dobio je Anthony Kalik.

'64 Lijepo je Lovrić izvrtio dvojicu čuvara uz lijevu aut liniju, došao do prostora za centaršut, no Matar je zakasnio za djelić sekunde.

'62 Nakon ubacivanja s desne strane bilo je opasno pred goričkim golom, no još jednom pišem dobru intervenciju Ivanu Baniću, koji je vršcima prstiju to odbio.

'58 Kalik je presjekao jednu loptu na centru, dao je za Matara, koji je imao Hamada samog na drugoj strani, no njegovo dodavanje odbijeno je u korner.

'55 Dvije promjene kod Gorice, umjesto Matije Dvornekovića i Ognjena Mudrinskog ušli su Jiloan Hamad i Matar Dieye.

'47 Papadopoulos je došao iz obrane i centrirao za Petraka, čiji je udarac glavom Banić uloviou zagrljaj.

'46 Počelo je drugo poluvrijeme, uz jednu promjenu kod Lokomotive - Chajia je zamijenio Kallakua.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA. Lokomotiva - Gorica 0-1

'45 Igrat će se dvije minute sudačke nadoknade.

'42 Prvi žuti karton na utakmici dobio je Ognjen Mudrinski.

'41 Opet nije prava šansa, ali je barem nešto... Cipetić je oštro centrirao s desne strane, Banić spretno odbio.

'38 Pokušao je veznjak Lokomotive Marić s 20-ak metara, ali od bloka je to lako ulovio Banić.

'36 Nakon gola dominaciju je imao domaćin, no u posljednjih desetak minuta više loptu u svom posjedu drži Gorica, koja strpljivo traži neku novu priliku.

'25 Dvorneković je nabacio s desne strane, glavom je pokušao Mudrinski, nije to izveo posebno dobro, ali u šansama siromašnoj utakmici vrijedi i to istaknuti.

'19 Šahovska je ovo partija na nogometnom terenu, malo je tu prostora za stvaranje šansi na bilo kojoj strani, iako obje momčadi pokušavaju napasti, kreirati nešto...

'10 GOOOOOOL!!! Gorica vodi 1-0, strijelac je Matthew Steenvoorden! Korner je izborio Musa Muhammed, a izveo ga je Kristijan Lovrić, čija je lopta naciljala čelo Matthewa Steenvoordena! Bravo, odličan početak!

'1 Već nakon 17 sekundi prva prilika za Lokomotivu. Kallaku je naišao na povratnu loptu, pucao s vrha kaznenog prostora, i to jako dobro, no Ivan Banić reagirao je jako dobro.

'1 Utakmica je počela!