23.11.2020.

Iz minute u minutu: Gorica - Varaždin 1-0

Iz minute u minutu: Gorica - Varaždin 1-0 Na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici odigrana je odgođena utakmica 10. kola HT Prve lige, u kojoj je HNK Gorica pobijedila NK Varaždin 1-0 golom Kristijana Lovrića iz jedanaesterca u 20. minuti.

GORICA - VARAŽDIN 1-0
VELIKA GORICA. Gradski stadion. Bez gledatelja. Sudac: Dario Kulušić (Šibenik). Pomoćnici: Hrvoje Radić (Split) i Goran Perica (Šibenik). Četvrti sudac: Ivana Martinčić (Koprivnica). VAR: Goran Gabrilo (Split). AVAR: Igor Krmar (Zagreb).
STRIJELAC: 1-0 Lovrić (20-11m)
GORICA: Kahlina - Doka, Steenvoorden, Jovičić, Čabraja - Kalik, Suk - Hamad (od 60. Špikić), Golubickas (od 60. Babec), Lovrić (od 86. Dvorneković) - Dieye (od 46. Mudrinski). Trener Valdas Dambrauskas.
VARAŽDIN: Horkaš - Milić, Grgec, Pellumbi - Memija (od 46 Tkalčić), Skorup, Elezi (od 46. Kolarić), Daničić (od 84. Delić) - Peco (od 64. Petković), Đurasek - Obregon (od 79. Benko). Trener Samir Toplak.
ŽUTI KARTONI: Kalik, Hamad (Gorica), Milić (Varaždin)
CRVENI KARTONI: -


KRAJ UTAKMICE. Gorica - Varaždin 1-0

'90 Nakon što je četvrta sutkinja pokazala tri minute nadoknade, Đurasek je napravio nove probleme pred golom Gorice, no nitko nije stigao na povratnu loptu...

'89 Moglo je sad biti opasno pred goričkim golom, Ivan Delić lijepo je pucao, ali malo iznad prečke.

'86 Matija Dvorneković zamijenio je Kristijana Lovrića.

'84 Napadač Delić zamijenio je braniča Daničića kod Varaždina.

'81 Nabacio je Doka s desne strane, lopta je išla na Mudrinskog, branič Varaždina Grgec odbio, došla je do Lovrića, koji je iz prve potegnuo visoko preko gola iz dobre pozicije.

'79 Leon Benko zamijenio je Kolumbijca Obregona kod Varaždina.

'77 I dalje se igra između dva šesnaesterca, nema šansi za izdvojiti ni na jednoj strani.

'64 Demir Peco je izašao kod Varaždina, a ušao je Vinko Petković.

'62 Potencijalno opasnu akciju Gorice udarcem iz daljine okončao je Marijan Čabraja, no lopta je otišla preko gola.

'61 Žuti karton dobio je i Stefan Milić, prvi kod Varaždina.

'60 Dvostruka izmjena kod Gorice, Hrvoje Babec i Dario Špikić ušli su umjesto Jiloana Hamada i Pauliusa Golubickasa.

'57 Opasnu je akciju složio Varaždin, Obregon je vratio u sredinu s lijeve strane, no gorička obrana blokirala je čak dva pokušaja napadača Varaždina. Cijela akcija završila je žutim kartonom za Hamada na centru.

'52 Aktivan je Varaždin na početku nastavku, više gosti drže loptu, no pravih šansi i dalje nema.

'46 Počelo je drugo poluvrijeme. Ognjen Mudrinski zamijenio je Matara Dieyea u redovima Gorice, a Varaždin je napravio dvije zamjene - Tkalčić i Kolarić ušli su umjesto Memije i Elezija.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA. Gorica - Varaždin 1-0

'45+2 Pokušao je iz daljine Lovrić, sa svoje pozicije, ali nije mu lopta sjela onako kako smo navikli.

'45 Nakon dugog razdoblja bez pokušaja na gol, sad je Matar Dieye pokušao glavom pucati nakon nabacivanja Doke, ali otišlo je pokraj stative.

'38 Prvi žuti karton na utakmici dobio je Anthony Kalik.

'31 Pola sata igre je iza nas, Gorica vodi i drži kontrolu nad utakmicom, ali pravih šansi u ovoj fazi nema previše.

'22 Maestralna obrana Kristijana Kahline! Lijepo je proigrao Varaždin, u čistu šansu izašao je Jorge Obregon, no kapetan Gorice sjajno je reagirao i odbio to u korner.

'20 GOOOOL!!!! Gorica vodi 1-0, Lovrić je zabio iz jedanaesterca! Primio je loptu na lijevoj strani Kristijan Lovrić, otresao braniča, sjurio se u šesnaesterac, dao loptu u sredinu i pao na bod u bolovima nakon duela s braničem Milićem... Sudac Kulušić otišao je pogledati VAR i nakon kraćeg iščekivanja presudio - jedanaesterac za Goricu!

'7 Sad je Hamad bio asistent, u šansu je ušao Paulius Golubickas, no uspjela je blokirati obrana Varaždina. U nastavku akcije Gorica je izborila novi korner...

'3 Evo i Jiloana Hamada! Još jedan udarac s vrha kaznenog prostora, opet Horkaš u korner. Gorica je krenula vrlo dobro!

'2 Odmah prva prilika za Goricu! Tečnu, dugu akciju udarcem s vrha šesnaesterca zaključio je Kristijan Lovrić, no golman Horkaš odbio je to u korner.

'1 Počela je utakmica na Gradskom stadionu! #ajmogorica