20.10.2020.

Pionirke nastavljaju s pobjedama

Pionirke nastavljaju s pobjedama Nakon gostovanja kod Osijeka i Katarine Zrinski, naše pionirke upisale su i treću uzastopnu pobjedu. Ovog puta cure su slavile s 2:1 na domaćem terenu protiv Neretve. 

Oba pogotka za Goricu postigla je Eleonora Miloščić, prvi u 9. minuti susreta, a drugi, vrijedan tri boda u 53. minuti. Pionirke su se tako popele na sedmu poziciju s 9 bodova, isto kao i ŽNK Viktorija i ŽNK Osijek. Ispred njih s bodom više nalaze se Međimurje - Čakovec i Donat, drugo mjesto zauzele su pionirke Dinama, dok je na vodećoj poziciji Agram s 15 osvojenih bodova. Sljedeća utakmica na rasporedu je u subotu u 15:00 sati kod Rijeke, a protiv istog protivnika snage će odmjeriti i naše kadetkinje od 16:30 sati. 

VELIKA GORICA Prva HNLŽ pionirke. Sudac: Marko Kovač (Velika Gorica). Pomoćnici: Ivan Antunović (Velika Gorica) i Filip Krznarić (Zagreb)
STRIJELKINJE: 1-0 Miloščić (9), 1-1 Rodin (39), 2-1 Miloščić (53) 
GORICA: Lorena Šagovac, Marina Milanšćak, Lucija Đurić, Eleonora Miloščić, Helena Bužan, Ema Čunčić, Marija Jančić, Paola Grahovac, Nera Stipetić, Ana Zeko, Nika Martinić. Trener: Robert Novak.