20.10.2020.

Ulaznice u pretprodaji isključivo online

Ulaznice u pretprodaji isključivo online Započela je pretprodaja ulaznica za nadolazeću domaću utakmicu protiv Rijeke. Ogled 9. kola HT Prve lige na rasporedu je ove nedjelje, 25. listopada od 17:05 sati.

Zbog pandemije koronavirusa, utakmice se i dalje odigravaju uz ograničenje od 30% popunjenosti svake tribine. Na temelju odluke HNS-a o zabrani gostujućih navijača, osobe s prebivalištem izvan Zagreba i Zagrebačke županije neće moći ući na Gradski stadion.

Ulaznice za utakmicu protiv Rijeke mogu se kupiti u pretprodaji isključivo online na ulaznice.hr/r/HNK_Gorica po cijeni od 20,00 kuna. Na dan utakmice, nakon 11 sati, cijena ulaznica će biti 40,00 do 50,00 kuna.
Zapadna blagajna u nedjelju će raditi od 15:00 sati.

POŠTIVANJE EPIDEMIOLOŠKIH MJERA

Molimo sve navijače koji dolaze na utakmicu da se pridržavaju propisanih epidemioloških mjera i da održavaju razmak na tribinama. Također, molimo navijače da uz kupljenu ulaznicu ponesu i identifikacijski dokument u svrhu provjere identiteta prije ulaska na stadion.

GODIŠNJE ULAZNICE

Pretplatnici koji još nisu preuzeli svoje godišnje iskaznice to će moći učiniti na dan utakmice, u nedjelju, na ticket pointu kod zapadne tribine. Ticket point se otvara dva sata prije početka utakmice, odnosno u 15:00 sati.

Godišnje ulaznice mogu se kupiti online klikom ovdje.