13.10.2020.

Špikić i Krizmanić u gostima kod Grčke, Doka kod Golubickasa

Špikić i Krizmanić u gostima kod Grčke, Doka kod Golubickasa Nakon velike i povijesne pobjede (10-0) prošloga četvrtka protiv vršnjaka iz San Marina, mladu hrvatsku reprezentaciju danas od 16 sati očekuje kvalifikacijsko gostovanje kod Grčke. Vodeću poziciju na tablici trenutačno drži Češka s 15 bodova, na drugom mjestu je Škotska s bodom manje, dok Hrvatska i Grčka imaju po 13 bodova. S obzirom da mladi Vatreni moraju pobijediti u svim preostalim utakmicama do kraja kvalifikacija, nema sumnje da će danas protiv Grčke dati svoj maksimum.

- Sigurno neće biti lako kao u Varaždinu kada smo slavili s 5:0, no dat ćemo sve od sebe, znamo koliko vrijedimo i to ćemo dokazati. Ne osjećamo pritisak, već nam je činjenica da moramo pobijediti u tri preostale utakmice, samo dodatan motiv - rekao je Dario Špikić uoči današnjeg susreta kod Grčke.


Špikić je u ogledu protiv San Marina u kojem je i postigao svoj prvijenac u dresu U-21 reprezentacije, igrao do 62. minute kada ga je zamijenio Mario Ćuže, dok je Krešimir Krizmanić ušao s klupe u 73. minuti umjesto Marina Šverka.
Naši suigrači Paulius Golubickas i Albi Doka ove će srijede biti na suprotnim stranama. U dvoboju Lige C u Ligi nacija, Litva će na stadionu LFF u Vilniusu dočekati reprezentaciju Albanije.

Golubickas je u remiju protiv Bjelorusije (2-2) u igru ušao u 72. minuti. U dvoboju iste skupine remizirala je i reprezentacija Albanije u gostima kod Kazahstana. Doka je u susretu na stadionu u Almati ostao bez minutaže, a utakmica je završila bez pogodaka.