08.10.2020.

Gorica i Bit promet produžili uspješnu suradnju

Gorica i Bit promet produžili uspješnu suradnju Ono što je dobro i kvalitetno, ne treba mijenjati, kaže staro pravilo, kojim su se vodili i čelnici HNK Gorice te tvrtke Bit promet, specijalizirane za prodaju i distribuciju sustava i materijala za gradnju. U skladu s tim pravilom, Klub i naš dugogodišnji partner produžili su sponzorsku suradnju na još godinu dana.

- I ja osobno, ali i velik broj naših zaposlenika, pratimo Goricu, gledamo utakmice i navijamo za naš klub iz vikenda u vikend. Gorica je jedan lijep i zdrav projekt, zato smo odlučili i dalje biti uz klub. Imamo iste želje i ciljeve kao vodeći ljudi kluba, želimo da Gorica i Bit promet zajedno odu u Europu - kazao je Tomislav Čolić, direktor tvrtke koja je uz naš klub već osam godina.

- Danas smo dogovorili da ćemo iduće sezone, uz dodatnu potporu Bit prometa, urediti dio prostora ispod zapadne tribine u dječju igraonicu, u kojoj će roditelji moći ostaviti djecu za  vrijeme trajanja utakmica, naravno, uz nadzor stručnih odgajatelja. Dok roditelji gledaju utakmicu, klinci će se igrati, gledati crtiće... - objasnio je detalje suradnje predsjednik HNK Gorice Nenad Črnko.

Gorica i Bit promet, na obostrano zadovoljstvo, idu dalje zajedno, i to - prema naprijed!