27.09.2020.

Počela pretprodaja ulaznica za utakmicu Gorica - Hajduk

Počela pretprodaja ulaznica za utakmicu Gorica - Hajduk Nogometaše Gorice nova prilika za osvojiti prvenstvene bodove očekuje sljedeće subote, 3. listopada s početkom u 19:05 sati, kada u goste na Gradski stadion stiže Hajduk. Na putu prema ostvarenju cilja za 7. kolo HT Prve lige, naša momčad će ponovno trebati Vašu podršku s tribina. S obzirom na ograničenje od 30 posto kapaciteta tribine, kupite svoje ulaznice na vrijeme, već danas u online pretprodaji na ulaznice.hr ili na blagajni Zapad od ponedjeljka, 28. rujna.

Radno vrijeme blagajne Zapad je od ponedjeljka do petka od 15 do 18 sati. Cijena ulaznica u pretprodaji bit će 30 kuna za sektore A3,B3,C1 i C2, te 40 kuna za sektore A2 i B2. Bitno je napomenuti da će svi godišnji pretplatnici koji su godišnje ulaznice kupili do 24. rujna, moći preuzeti iste na blagajni Zapad u vrijeme pretprodaje. Oni koji još nisu kupili godišnje ulaznice za aktualnu sezonu, mogu to učiniti od ponedjeljka po sniženim cijenama od 10%, također na blagajni Zapad. 

Na dan utakmice, ulaznice će biti u prodaji dva sata prije početka susreta, odnosno od 17 sati na blagajni Zapad. Cijena ulaznica u subotu iznosit će 50 kuna za sektore A3,B3, C1 i C2, dok će se ulaznice za sektore A2 i B2 prodavati po 60 kuna. 

Prema Odluci HNS-a i dalje ostaje i ograničenje broja gledatelja, i to do 30 posto kapaciteta svake tribine, odnosno lože stadiona. Osim toga, na utakmicama neće biti omogućen dolazak gostujućih navijača.