24.09.2020.

Juraj Spudić do kraja sezone na posudbi u Kurilovcu

Juraj Spudić do kraja sezone na posudbi u Kurilovcu Mladi desni bočni igrač Juraj Spudić (21) do kraja sezone nosit će dres trećeligaša NK Kurilovca kao posuđeni igrač HNK Gorice. Spudić je i prethodne dvije sezone proveo na posudbi u Kurilovcu, a sad će ponovno minutažu tražiti u redovima trenutačno vodeće momčadi 3. HNL Središte.

- Sretan sam i zadovoljan zbog ovakvog raspleta, budući da smatram kako je za moj igrački razvoj najvažnije što više igrati. U Gorici sam posljednjih mjeseci jako puno naučio, vjerujem da sam i napredovao kao igrač i zato želim zahvaliti stručnom stožeru i svim suigračima. Međutim, situacija je takva da je konkurencija na mojoj poziciji velika, a budući da momčad igra dobro i ima dobre rezultate, logično je da se ne otvara previše prostora za mene. Odlazim u ozbiljan i kvalitetan trećeligaški klub, u poznato okruženje, kod trenera Perice Vidaka, koji radi izuzetno dobar posao. Gorici želim puno sreće u nastavku sezone, a ja vjerujem da ću se vratiti kao bolji i kompletniji igrač - rekao je Spudić.

U Goricu je Juraj došao kao 17-godišnjak, nakon što je prošao omladinsku školu NK Zagreba i kratkih epizoda u HAŠK-u i Ivaniću. Ove sezone dobio je priliku u utakmicu pretkola Kupa Hrvatske protiv Belišća, u kojoj je zabio jedini gol u pobjedi 1-0.