16.09.2020.

U potrazi za minutama: Gojko Gadže na posudbi u Orijentu

U potrazi za minutama: Gojko Gadže na posudbi u Orijentu Nakon Martina Šrolera (21) i Leona Išeka (20), na posudbu je otišao i 20-godišnji vezni igrač Gojko Gadže. Talentirani Čapljinac najmanje do zime će nositi dres riječkog Orijenta, člana 2. HNL.

- Mislim da je moj odlazak u Orijent najbolje rješenje za mene u ovom trenutku. U Gorici je trenutačno konkurencija, odnosno kvaliteta igrača na mojoj poziciji, izuzetno velika, a budući da momčad igra dobro i pobjeđuje, logično da tu nema razloga nešto previše mijenjati. Kad je već tako, vjerujem kako je dobra odluka otići u sredinu u kojoj ću dobiti znatno veću minutažu, odnosno priliku pokazati svoje kvalitete - kazao je Gadže, koji je od dolaska u Goricu prošle zime upisao pet nastupa u prvenstvu i Kupu.

U Orijentu će ga trenirati bivši trener Gorice Damir Milinović. 

- Od ovog trenutka potpuno sam fokusiran na Orijent, na želju da momčad bude što uspješnija, ali i da osobno u svemu tome dokažem koliko vrijedim. Odlučan sam davati sve od sebe na svakom treningu, na svakoj utakmici, i nadam se da ću se uskoro vratiti u Goricu kao bolji i kompletniji igrač. Ovo je trenutačno najbolji put za mene i moju karijeru, no moj cilj i dalje ostaje igrati važnu ulogu u dresu Gorice - poručio je Gadže.