12.09.2020.

Dambrauskas: Napravit ćemo sve da se Gorica sutra predstavi u boljem izdanju nego u srijedu

Dambrauskas: Napravit ćemo sve da se Gorica sutra predstavi u boljem izdanju nego u srijedu Nogometaši Gorice u srijedu su odigrali utakmicu pretkola Kupa Hrvatske u kojoj su teže no očekivano došli do pobjede protiv trećeligaša Belišća, a trener Valdas Dambrauskas kazao je kako se nakon reprezentativne stanke teško vratiti u ritam utakmica. Priliku za uhvatiti ritam i nastaviti pozitivan niz Dambrauskasova momčad imat će u nedjelju od 19:05 sati kada će gostovati u Kranjčevićevoj kod Lokomotive.

- U Kup utakmici je pozitivno što smo prošli dalje, ali sadržaj koji smo ponudili je sasvim druga priča. Analizirali smo tu utakmicu, prenijeli momčadi svoja zapažanja i napravit ćemo sve da se sutra Gorica predstavi u drugačijem izdanju, takvome da navijači imaju razloga biti ponosni - kazao je šef stručnog stožera Valdas Dambrauskas.




S trenerom se po pitanju Kup utakmice složio i Ognjen Mudrinski koji se nakon tri odigrana kola HT Prve lige nalazi na vodećoj poziciji strijelaca lige s pet pogodaka. 

- Najbitnije je da smo prošli dalje, igra nije bila na zavidnom nivou, no imali smo teške treninge prije te utakmice i mislim da se taj umor osjetio kod nekih igrača. Međutim, atmosfera je i dalje odlična, svi smo kao obitelj, imamo odličan odnos sa stručnim stožerom i u takvome raspoloženju rezultati sami dođu... Uživamo na treninzima, s osmijehom dolazimo i odlazimo sa stadiona. Za sada je sve kako treba i trudit ćemo se da tako i ostane - kazao je Mudrinski.