12.08.2020.

Martin Šroler na posudbi u Zaprešiću: 'Želim se vratiti kao bolji igrač'

Martin Šroler na posudbi u Zaprešiću: 'Želim se vratiti kao bolji igrač' Mladi i talentirani krilni igrač Martin Šroler (21) sljedeću će sezonu provesti na posudbi u Interu iz Zaprešića. Dojučerašnji prvoligaš pokušat će se ekspresno vratiti u elitni rang hrvatskog nogometa, a u tome bi trebao pomoći i naš Šroki.

- Nadam se da ću imati dobru minutažu, da ću se nametnuti i pomoći momčadi da ostvari ciljeve. Inter i ja imamo iste ambicije, a to je ulazak u prvu ligu, i vjerujem da ćemo zajedno uspjeti. Upoznao sam već suigrače i trenera Tomislava Ivkovića, sviđa mi se sve što me dočekalo u Zaprešiću i vrlo sam optimističan uoči novoga koraka u mojoj karijeri. Želja mi je u sljedećih godinu dana pokazati koliko vrijedim i vratiti se u Goricu kao puno bolji igrač nego što sam to danas - rekao je Martin nakon što je odradio prvi trening s novim suigračima.

U posljednje dvije sezone Šroler je skupio 18 prvoligaških nastupa u dresu HNK Gorice, a proljetni dio prošle sezone započeo je u redovima NK Sesveta. Međutim, odigrao je samo tri utakmice za Sesvete prije nego što je došlo do prekida drugoligaškog prvenstva, u kojem će se sad opet pokušati dokazati, ovoga puta u žuto-plavom dresu kluba iz Zaprešića.

Sretno, Šroki!