30.07.2020.

Potpisana suradnja ŽNK Gorice i tvrtke Profine

Potpisana suradnja ŽNK Gorice i tvrtke Profine HNK Gorica danas je potpisala sponzorski ugovor s međunarodnom tvrtkom Profine Croatia koja će pomagati razvoju ženske sekcije našeg kluba. Unutar tvrtke Profine osnovana je udruga Kommerling For Better World"  koja za cilj ima pružiti podršku i pomoći udrugama i organizacijama diljem svijeta koje su socijalno ugrožene ili nisu dovoljno afirmirane. 

- Smatramo da pomoć koju pružamo kao generalni sponzor s markom Kommerling za ŽNK Goricu spada upravo u takve projekte i cilj nam je promovirati i pomoći u razvoju ženskog nogometa u Hrvatskoj - rekao je Aleksandar Terer, direktor Profine Croatia po potpisivanju ugovora te dodao: 

- Tko nema ambicija i ne teži tome da bude najbolji, u pravilu i ne radi rezultate. Nadam se da će djevojke ŽNK Gorice ostvariti zapažene rezultate s obzirom na okruženje u kojem rade i klub s dobrom organizacijom. 

S njim se složio i predsjednik kluba Nenad Črnko koji je govorio o visokim ambicijama ŽNK Gorice u bliskoj budućnosti.

- Ove godine ćemo i s kadetkinjama i pionirkama igrati najviši razred hrvatskog nogometa, Prvu HNL, pa je logičan potez za iduću godinu da pokrenemo i žensku senirosku momčad, a suradnja s Kommerlingom idealna je da taj iskorak i napravimo... Mogu reći da je klub dovoljno snažan, ima dovoljnu logistiku iza sebe i da uz ovakve sponzore kao što je Kommerling u budućnosti sigurno tražimo i iskorak ka naslovu prvaka države.
Pogledajte video prilog današnjeg potpisivanja suradnje ŽNK Gorice i tvrtke Profine Croatia: