29.07.2020.

Dogovoreno je, Ognjen Mudrinski ostaje u Gorici i sljedeće sezone!

Dogovoreno je, Ognjen Mudrinski ostaje u Gorici i sljedeće sezone! Odmor između dva prvenstva trajat će iznimno kratko, za igrače samo tjedan dana, budući da je okupljanje zakazano već za subotu, 2. kolovoza, no na svim drugim područjima u klubu je itekako aktivno. Uz potragu za pojačanjima, novim licima, prvi posao je tako ispao pojačavanje momčadi s jednim poznatim licem. Naime, srpski napadač Ognjen Mudrinski (28) ostaje u HNK Gorici i sljedeće sezone, produžena je posudba iz poljske Jagiellonije.

- Čim se pojavila opcija da ostanem još godinu dana, nisam puno razmišljao. Puno puta sam već rekao da mi je prelijepo ovdje, poznajem momčad, trenerov način rada... Da sam odabrao neku drugu opciju, trebalo bi mi vremena da uđem u ritam, a ovdje sam se već navikao na život, na ljude, na način igre, a i općenito mi odgovara stil nogometa u Hrvatskoj. Nadam se da će i mene i moje suigrače poslužiti zdravlje, da neće biti ozljeda, i da ćemo zajedno uspjeti ostvariti sve naše ciljeve u sezoni pred nama - rekao je Mudrinski, koji će i dalje nositi gorički dres s brojem 9.

Budući da je riječ o jednom od najvećih pozitivaca u svlačionici, ali i o iznimno kvalitetnom napadaču, koji je u polusezoni za nama postigao četiri pogotka u 462 minute na terenu, vijest o nastavku suradnje oduševila je suigrače, ali i vodeće ljude kluba.

- Sretni smo što će Mudrinski ostati s nama još jednu sezonu. Dokazao je, kroz vrijeme koje je proveo u klubu, da može biti dobar dodatak našem napadačkom dijelu i očekujemo da će nastaviti s dobrom igrom i donijeti dobre rezultate u Goricu - komentirao je sportski direktor Mindaugas Nikoličius nakon potpisivanja ugovora.

Gorica i Mudri, dakle, idu dalje zajedno. U nove izazove, u nove pobjede.