24.07.2020.

Iz minute u minutu: Gorica - Slaven Belupo 0-0

Iz minute u minutu: Gorica - Slaven Belupo 0-0 Na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici u petak je odigrana utakmica posljednjeg, 36. kola HT Prve lige, između Gorice i Slaven Belupa.

GORICA - SLAVEN BELUPO 0-0
VELIKA GORICA Gradski stadion. Sudac: Dario Bel (Osijek). Pomoćnici: Dino Knez (Osijek), Ivan Janić (Ilok). Četvrti sudac: Andrej Burilo (Osijek). VAR: Tihomir Pejin (Donji Miholjac). AVAR: Ivica Modrić (Zagreb). Delegat: Lino Roša (Vodnjan).
STRIJELCI: -
GORICA: Kahlina - Moro, Jovičić, Krizmanić, Čabraja - Babec (od 64. Gojko Gadže), Kalik - Špikić, Ndiaye, Lovrić - Mudrinski. Trener Valdas Dambrauskas
SLAVEN BELUPO: Ježina - Međimorec, Paracki, Zirdum - Bogojević, Lulić, Glavčić, Brković, Goda - Lima (od 60. Krstanović), Etoundi. Trener Tomislav Stipić
ŽUTI KARTONI: Špikić, Jovičić (Gorica), Goda (Slaven Belupo)
CRVENI KARTONI: -

KRAJ UTAKMICE. Gorica - Slaven Belupo 0-0

'89 Uh, ovo je bilo blizu, Cherif je opalio s vrha šesnaesterca, otišlo je jako blizu stative.

'82 Pucao je sad Lovrić iz slobodnjaka s 30 metara, nadajući se da će lopta proklizati i prevariti vratara gostiju, no Ježina je to uspio ukrotiti.

'78 Igre baš i nema previše, ali zamjena ima. Martin Šroler ušao je umjesto Darija Špikića.

'64 Evo prve izmjene i kod Gorice, mladi Gojko Gadže ušao je umjesto Hrvoja Babeca.

'61 Uh, što se sad zamalo dogodilo... Anthony Kalik je praktički s centra pokušao iznenaditi golmana gostiju Ježinu, opalio je snažno, a Ježina se okliznuo i lopta je prošla za malo pokraj stative.

'60 Prva zamjena na utakmici, kod gostiju je Ivan Krstanović ušao umjesto Mateusa Lime.

'57 Kiša je konačno oslabjela, no i dalje se teško ovdje može igrati "pravi" nogomet...

'51 Gotovo je nemoguće igrati uz ovoliko vode na terenu, pokušao je sad Mudrinski iz daljine, ali Ježina je uspio to zaustaviti.

'48 Žuti karton dobio je Aleksandar Jovičić, Belupo je dobio priliku iz slobodnog udarca, pucao je Nemanja Glavčić, no otišlo je "nebu pod oblake".

'47 Odmah je Cherif Ndiaye pokušao iskoristiti novonastale uvjete, došao je do lopte koja je zapela u lokvi vode, pucao ljevicom, no lopta je otišla pokraj gola.

'46 Počelo je drugo poluvrijeme, po terenu koji je sad već potpuno natopljen vodom. Kiša nezaustavljivo pljušti u ogromnim količinama, ovo će biti malo drukčije drugo poluvrijeme...

KRAJ PRVOG POLUVREMENA. Gorica - Slaven Belupo 0-0

'42 Kiša sad već pljušti kao iz kabla, no Slaven Belupo to ne smeta da stvara šanse pred golom Gorice, ovoga puta nakon dva uzastopna kornera.

'38 Počela je padati kiša u Velikoj Gorici...

'37 Žuti karton dobio je Dario Špikić.

'30 Slobodan udarac iz solidne pozicije, iako opet relativno daleko, imao je Marijan Čabraja, no njegov pokušaj završio je u živom zidu.

'26 Lijepu priliku imali su sad gosti iz Koprivnice, Kamerunac Etoundi našao se pred Kahlinom, no golman Gorice to je odbio korner, nakon kojeg je opet bilo gusto, jer lopta je u odbijanju dospjela čak i na prečku goričkoga gola...

'17 Evo i reprize situacije od maloprije. Slobodnjak otprilike na istome mjestu, ovoga puta Lovrić je pokušao nisko, zapelo je u bloku, odbila se lopta do Mudrinskog, koji je pokušao atraktivno, preko glave... I nije bilo loše, otišlo je malo iznad gola.

'15 Slobodan udarac na 23-24 metra izborio je Špikić, pucao je Lovrić, no otišlo je malo preko gola.

'11 Relativno mirno otvaranje utakmice prekinuo je pokušaj Kristijana Lovrića glavom, pucao je nakon nabacivanja s desne strane, ali vratar Ježina to je zaustavio.

'5 Karlo Lulić iskoristio je pogrešku goričke obrane, izbio pred Kahlinu, no domaći braniči uspjeli su to odbiti u korner.

'4 Prošla je jedna lopta na desnoj strani goričkog napada, Špikić je odigrao povratnu loptu u sredini, pokušao je Ndiaye, pa onda i Mudrinski, ali oba udarca su blokirana.

'1 Počela je utakmica!

'0 Gorica je ovoga puta bez Steenvoordena, Muse i Suka, koji su suspendirani zbog tri žuta kartona, a u momčad su se nakon odrađene kazne vratili Kalik i Ndiaye. Trener Dambrauskas na desni je bok tako postavio Moru, a u vrh napada Mudrinskog, kojem će iza leđa "operirati" Cherif...