03.07.2020.

Dambrauskas: Moramo biti još bolji u onim stvarima koje smo radili dobro protiv Hajduka i Rijeke

Dambrauskas: Moramo biti još bolji u onim stvarima koje smo radili dobro protiv Hajduka i Rijeke Četiri dana nakon uvjerljive pobjede protiv Hajduka, nogometaše Gorice očekuje novi prvenstveni dvoboj. U subotu, 4. srpnja snage će odmjeriti s Istrom 1961, a prije posljednjeg treninga i polaska za Pulu, utakmicu su najavili trener Valdas Dambrauskas i branič Matthew Steenvoorden.

- Raspoloženje je odlično, naravno da je nakon pobjeda uvijek bolje. Međutim, moramo ove dvije pobjede ostaviti iza nas i gledati prema naprijed. Već sutra čeka nas vrlo važna utakmica koja će nam biti i veći test nego posljednje dvije. Kad se igra protiv velikih protivnika veća je motivacija, podrška navijača.. Sutra to moramo nadomjestiti s voljom, karakterom... - rekao je trener Dambrauskas i zaključio:

Ne možemo očekivati laganu utakmicu. Moramo biti fokusirani i još bolji u onim stvarima koje smo radili dobro u utakmicama protiv Hajduka i Rijeke.


U tri dosadašnja ogleda ove sezone, Gorica i Istra dvaput su remizirale, a u posljednjoj utakmici na Gradskom stadionu Gorica je slavila s 3:0.

- Kad smo prošli put igrali u Puli, izvukli smo bod u posljednjoj sekundi, bila je to teška utakmica. Istra je fizički snažna momčad, s opasnim dugim loptama, ali momčad koja zna dobro igrati - kazao je Steenvoorden.