30.06.2020.

Iz minute u minutu: Gorica - Hajduk 3-1

Iz minute u minutu: Gorica - Hajduk 3-1 Na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici, u utakmici 32. kola HT Prve lige, nogometaši Gorice pobijedili su Hajduk.

GORICA - HAJDUK 3-1
VELIKA GORICA Gradski stadion. Sudac: Ivan Bebek (Rijeka). Pomoćnici: Sanja Rođak-Karšić (Podravske Sesvete) i Marko Stolnik (Hrašćica). Četvrti sudac: Marko Cestarić (Sisak). VAR: Marin Vidulin (Kanfanar). AVAR: Vedran Đurak (Sisak).
STRIJELAC: 1-0 Hamad (18), 2-0 Suk (43), 2-1 Jakoliš (45+2), 3-1 Ndiaye (53)
GORICA: Kahlina - Muhammed, Steenvoorden, Jovičić, Čabraja - Babec, Kalik (od 90. Maslowski) - Hamad (od 70. Dvorneković), Suk, Lovrić - Ndiaye (od 90. Gadže). Trener Valdas Dambrauskas.
HAJDUK: Posavec - Juranović, Ismajli, Vušković, Čolina (od 70. Kreković) - Nejašmić (od 70. Blagaić), Jradi, Čuić, Brnić - Eduok, Jakoliš (od 70 Dolček). Trener Igor Tudor.
ŽUTI KARTONI: Muhammed, Jovičić, Čabraja (Gorica)
CRVENI KARTONI: -

KRAJ UTAKMICE. Gorica - Hajduk 3-1

'90 Dobro je sad s vrha šesnaesterca pucao Cherif, ali otišlo je malo pokraj gola.

'87 Primio je loptu na desnoj strani šesnaesterca Juranović, pucao, no Kahlina je sjajno reagirao.

'79 Dario Špikić i Ognjen Mudrinski ušli su u igru umjesto Lovrića i Suka.

'70 Tri izmjene odjedanput napravio je trener Hajduka, Kreković, Dolček i Blagaić ušli su umjesto Čoline, Nejašmića i Dolčeka, a mijenjala je i Gorica. Umjesto vrlo dobrog Jiloana Hamada ušao je Matija Dvorneković, kojem je ovo 150. nastup u dresu Gorice!

'68 Žuti karton dobio je i Marijan Čabraja.

'66 Zanimljiv pokušaj Eduoka, doslovno s centra, ali promašio je za nekoliko metara.

'61 Dobro su na lijevoj strani kombinirali Čabraja i Babec, lijevi branič Gorice je ubacio, a Cherifa su centimetri dijelili da zahvati tu loptu i pošalje je u mrežu...

'55 Žuti karton dobio je Aleksandar Jovičić.

'53 GOOOOOOOOOL!!! Gorica vodi 3-1! Anthony Kalik je sjajno uzeo loptu na sredini terenu, povukao, dao u dubinu za Cherifa Ndiayea, a Senegalac je pogodio i drugu utakmicu zaredom, nakon one s Rijekom.

'50 Došao je do lopte sad netko iz "buketa" igrača Hajduka pred goričkim golom, glavom nakon ubacivanja iz kornera, no lopta je otišla preko gola.

'46 Počelo je drugo poluvrijeme, nema promjena ni u jednom sastavu.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA. Gorica - Hajduk 2-1

'45 GOL!
Hajduk je smanjio na 2-1 u posljednjim sekundama prvog poluvremena. Marin Jakoliš presjekao je jednu loptu, sjurio se prema Kahlini i pogodio...

'45 Prvi žuti karton na utakmici dobio je branič Gorice Musa Muhammed. Igrat će se još dvije minute sudačke nadoknade.

'43 GOOOOOOOOL!!! Gorica vodi 2-0! Čabraja je nabacio iz kornera, loptu glavom na drugu stativu prebacio Jovičić, da bi došla do Joeya Suka, koji iz blizine pogađa za povećanje goričkog vodstva.

'41 Slobodan udarac za Goricu dosuđen je na 40-ak metara od gola, Lovrić je nabacio, loptu glavom zahvatio Aleksandar Jovičić, no otišla je preko gola.

'32 Uh, nova šansa za Goricu... Suk je pucao glavom nakon kornera, no Eduok je uspio blokirati u posljednji trenutak.

'31 Kontrolira Gorica utakmica nakon vodstva, a sad je pokušao iz svoje pozicije Lovrić, no blokiran je i lopta je završila u korneru.

'23 Zaprijetio je sad i Hajduk, Jradi je prošao po desnoj strani, dao za Jakoliša, ali Kristijan Kahlina to je lako zaustavio.

'21 Kakva šansa za povećanje prednosti! Ponovno je lopta došla do Hamada, koji je bio u sjajnoj poziciji, pucao je desnom nogom, no golman Posavec sjajno je to obranio.

'18 GOOOOOOOL!!! Gorica vodi 1-0! Čabraja je odigrao za Suka u sredini, Joey je pucao, no Hajdukov golman obranio. Do lopte je prvi došao Cherif, vratio za Hamada, koji je poslao loptu u mrežu za vodstovo!

'10 Lijepo je pokušao Čabraja iz voleja nakon ubacivanja iz kornera, ali nije uspio zahvatiti loptu kako je želio.

'6 Dvaput je pokušao pronaći nekoga centaršutom Čabraja, prvo iz kornera pa iz odbijene lopte, ali uspjela je to gostujuća obrana nekako odbiti.

'1 Počela je utakmica!