29.06.2020.

Dambrauskas: Znamo što je Hajduk, ali mi uvijek idemo na pobjedu

Dambrauskas: Znamo što je Hajduk, ali mi uvijek idemo na pobjedu Nogometaši Gorice u subotu su se odmorili nakon pobjede nad Rijekom, a u nedjelju poslijepodne ponovno su se okupili na treningu i započeli pripreme za Hajduk. Prije posljednjeg treninga uoči utakmica na konferenciji za novinare ogled sa Splićanima (utorak, 21.05 sati, Gradski stadion) najavili su trener Valdas Dambrauskas i vezni igrač Anthony Kalik.

- Znamo da Hajduk dolazi bez šest, sedam prvotimaca, ali najveća pogreška bila bi pomisliti da ćemo zbog toga lako dobiti utakmicu. Znamo protiv koga igramo, znamo što je Hajduk, kakvu povijest i tradiciju ima naš protivnik, a baš zbog toga će i svi njegovi igrači, tko god zaigrao, ovu utakmicu shvatiti kao veliku prilku. Međutim, naš mentalitet je takav da idemo na pobjedu bez obzira na ime protivnika, kao što smo išli i protiv Rijeke, Dinama i Osijeka - kazao je, između ostaloga, trener Gorice Valdas Dambrauskas.


Anthony Kalik četiri je godine bio igrač Hajduka, iz kojeg je ove zime i došao u Goricu.

- Iza nas je teška utakmica u Rijeci, ali atmosfera u svlačionici nakon pobjede je jako dobra i spremni dočekujemo Hajduk. Unatoč brojnim izostancima, riječ je o jako dobroj momčadi, no mi se moramo fokusirati na našu igru i ponavljati dobre stvari koje smo pokazivali u dosadašnjim utakmicama - kazao je Kalik.