25.06.2020.

Dambruskas: Sutra ćemo pokušati pokazati najbolju stranu Gorice kakvu smo vidjeli protiv Dinama

Dambruskas: Sutra ćemo pokušati pokazati najbolju stranu Gorice kakvu smo vidjeli protiv Dinama Nakon podjele bodova s Dinamom na domaćem terenu, momčad Gorice okreće se sljedećem prvenstvenom dvoboju. U petak, 26. lipnja s početkom u 18:55 sati igrat će u gostima kod Rijeke koja se trenutno nalazi na četvrtom mjestu na tablici, s 12 bodova više.
 
- Cilj je igrati kontinuirano dobro, a ne samo s vremena na vrijeme. Vjerujem da mojim igračima nije jednostavno jer pokušavamo puno toga promijeniti, igrati drugačiji nogomet. U nekim dijelovima nekih utakmica vidjeli smo zaista dobre izvedbe, ali ne možemo istrčati i pokazati jedno dobro poluvrijeme, nogomet se igra svih 90 minuta. Možeš igrati vrlo dobro 89. minuta, zaspati na jednu minutu i katkada je to protivniku dovoljno za pobjedu. No, vjerujem u to što radimo, u svakoj utakmici napredujemo u nekoj fazi. Protiv Rijeke ćemo pokušati pokazati najbolju stranu Gorice kakvu smo vidjeli protiv Dinama - kazao je trener Valdas Dambrauskas uoči sutrašnje utakmice. 


Gorica je protiv Rijeke bez poraza u posljednjih šest uzastopnih utakmica. U prvoj utakmici ove sezone Gorica je kod kuće slavila s 2:0, dvoboj na Rujevici završio je 2:1 pobjedom naše momčadi, dok je posljednji međusobni ogled u veljači ove godine završio remijem bez pogodaka.

- Vjerujem da možemo ponoviti dosadašnju igru s Rijekom i donijeti bodove u Veliku Goricu. Protiv Dinama smo igrali jako dobro, jedino što je nedostajalo su golovi i nadam se da ćemo to sutra ispraviti - rekao je Joey Suk.

Pogledajte cijelu video najavu sutrašnje utakmice.