20.06.2020.

Gorica protiv Dinama na domaćem terenu i s navijačima nakon 103 dana

Gorica protiv Dinama na domaćem terenu i s navijačima nakon 103 dana Nakon 103 dana HT Prva liga vraća se na Gradski stadion, a s njome i naši navijači. Od 21:05 sati nogometaši Gorice ugostit će vodeći Dinamo s kojim su posljednji puta snage odmjerili u trening utakmici na Maksimiru gdje je Dambrauskasova momčad slavila s 3:2. Ranije ove sezone, Gorica i Dinamo sastali su se tri puta, a Modri su slavili u sva tri međusobna ogleda. 

Glavni sudac na današnjoj utakmici je Marin Vidulin iz Kanfanara, pomoćni suci Goran Loparac iz Sladojevaca i Dino Knez iz Osijeka, a četvrti sudac je Josip Lučić iz Vinkovaca. 

Prodaja ulaznica za dvoboj protiv Dinama moguća je na http://ulaznice.hr/r/HNK_Gorica do 19:00 sati po cijeni od 50,00 kuna ili na blagajnama od 19:00 sati. Više informacija o ulaznicama i podizanju zamjeni godišnjih ulaznica za jednokratne, pročitajte ovdje. 

Izravan prijenos utakmice gledatelji će moći pratiti na programu Arene Sport 3 i putem tekstualnog prijenosa na službenoj stranici HNK Gorice.