16.06.2020.

U prodaji ulaznice za utakmicu protiv Dinama

U prodaji ulaznice za utakmicu protiv Dinama

Nogomet se nakon više od tri mjeseca vraća na Gradski stadion! U subotu, 20. lipnja u 21:05 sati, Gorica će na domaćem terenu snage odmjeriti s aktualnim prvakom Dinamom. Bit će to prva utakmica u kojoj će naša momčad igrati pred svojim navijačima nakon obustave natjecanja zbog pandemije korona virusa, ali uz pridržavanje propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.


EPIDEMIOLOŠKE MJERE

Sukladno odluci HZJZ-a omogućen je povratak gledatelja na tribine uz pridržavanje epidemioloških mjera prema kojima gledatelji moraju sjediti na udaljenosti od 1,5 metra. Gledatelji trebaju na dan dolaska na utakmicu izmjeriti tjelesnu temperaturu. Ako je u jutarnjim satima viša od 37,2 °C, ako se osoba osjeća bolesno ili ima bilo koje znakove bolesti (to se odnosi na sve simptome i znakove bolesti, a ne samo na bolesti dišnih puteva), osoba se treba telefonski javiti nadležnom obiteljskom liječniku, koji će odlučiti o daljnjem postupanju. 

Za vrijeme ulaska i izlaska iz športskog objekta, kao i tijekom boravka odnosno prolaska gledatelja kroz zatvorene prostore športskog objekta na kojem se održava natjecanje (hodnici, sanitarni čvor i sl.) preporučuje se držati razmak od 1,5 metra kao nužnu fizičku udaljenost. 

Sve preporuke i mjere Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u pročitajte ovdje.

ONLINE PRETPRODAJA ULAZNICA

Ulaznice za utakmicu protiv Dinama (subota, 20.06.2020., 21:05h) moguće je kupiti u online pretprodaji na http://ulaznice.hr/r/HNK_Gorica po cijeni od 30,00 kn do subote u 11:00 sati. Nakon toga cijena ulaznica će biti 50,00 kn.

Online prodaja trajat će do 19:00 sati, nakon čega je ulaznice moguće kupiti isključivo na blagajni Zapad.

PRETPRODAJA NA BLAGAJNAMA

Ulaznice je moguće kupiti u pretprodaji na blagajni Zapad od srijede, 17.06. do petka, 19.06. od 10-12 i 16-18 sati. Cijena ulaznica u pretprodaji iznosit će 30,00 kn.

PRODAJA NA DAN UTAKMICA (subota, 20.06.2020.)

Na dan utakmice ulaznice je moguće kupiti online do 19:00 sati ili na blagajnama od 19:00 sati po cijeni od 50,00 kn.

VAŽNA OBAVIJEST ZA VLASNIKE GODIŠNJIH ULAZNICA

Zbog mjera koje su propisane za organizacije nogometnih utakmica i propisanog razmaka od 1,5 m među gledateljima, godišnje ulaznice do daljnjega NE vrijede već je potrebno iste zamijeniti za jednokratnu ulaznicu na blagajni Zapad u vrijeme pretprodaje (sri - pet; 10-12 i 16-18 sati) ili na dan utakmice (od 19:00 sati).

Zamjena za jednokratnu ulaznicu moguća je uz obavezno predočenje osobne iskaznice vlasnika godišnje ulaznice.