23.05.2020.

Gorica slavila u pripremnoj utakmici kod Dinama

Gorica slavila u pripremnoj utakmici kod Dinama Gorica: Kahlina – Musa (84' Moro), Steenvoorden (62' Ćelić), Krizmanić (62' Jovičić), Čabraja – Kalik (70' Maslowski), Babec (76' Maloča); Hamad (62' Šroler), Suk (62' Golubickas), Dvorneković (70' Gadže) – Ndiaye (62' Mudrinski)
trener: Valdas Damrauskas

Dinamo: Josipović – Moharrami, Šutalo, Franjić, Leovac – Moro; Hajrović, Majer, Ivanušec, Marin – Petković;
igrali su još: Krkalić – Hrvoj, Kim H., Jelenić, Jurišić – Burton; Ćuže, Krizmanić, Julardžija, Karrica – Šipoš (90+2. Barišić)
trener: Igor Jovićević

Sudac: Igor Pajač (Sveti Ivan Zelina)
Strijelci: 1:0 Majer (20'), 1:1 Suk (39'), 1:2 Ndiaye (61'), 1:3 Golubickas (79'), 2:3 Ćuže (83')

Nogometaši Gorice pobijedili su Dinamo rezultatom 3:2 u drugoj pripremnoj utakmici koja se igrala u subotu poslijepodne na Maksimiru. Domaćin je poveo u 20. minuti kada je Lovro Majer iz slobodnog udarca s dvadesetak metara zatresao mrežu Gorice. Modri su držali prednost do 39. minute u kojoj je pogodak za izjednačenje postigao Joey Suk. Kahlina je poslao dugu loptu prema Čabraji s lijeve strane, on ju proslijedio do Dvornekovića koji dodaje Suku pred vrata.

U 51. minuti Gorica je imala priliku preuzeti vodstvo. Nakon starta Moharramija na Dvornekoviću, sudac Pajač pokazao je na bijelu točku. Kazneni udarac izveo je Ndiaye, no Dinamov vratar pročitao je pokušaj napadača Gorice i sjajno obranio. Devet minuta kasnije Gorica je zasluženo stigla do vodstva u gostima. Ndiaye je snažnim udarcem sa 16 metara postigao pogodak za 2:1. U strijelce se u 79. minuti upisao i mladi Golubickas, a onda četiri minute kasnije Dinamov Ćuze koji je postavio konačnih 3:2.