07.04.2020.

Patrik Periša: Još uvijek mi je sve nekako nerealno

Patrik Periša: Još uvijek mi je sve nekako nerealno Patrik Periša u Velikoj Gorici proveo je posljednjih osam mjeseci, a u razgovoru nam je otkrio kakav je osjećaj vratiti se u Slavoniju na duže od dva dana koliko je inače imao slobodno za vrijeme trajanja sezone i koja mu je to hrana najviše nedostajala...

-Otišao sam doma na duže vrijeme prvi put od početka priprema što je bilo početkom siječnja. Zbog ove situacije puno vremena provodim s obitelji, družimo se, obavljamo poslove oko kuće i moram reći da je lijepo biti doma s njima... Što se tiče hrane, kod tete Vesne u kuhinji ima svega, raskoš od ponedjeljka do petka tako da se nisam zaželio neke posebne hrane, iako moram priznati da je bilo je par sitnih želja oko jela koje se u Gorici ne priprema. Riječ je o tatinom savršenom fiš paprikašu i čobancu. Naravno, ne smijem zaboraviti ni bakinu kuhinju...Svi znamo kako bake kuhaju!

Trening prema kojem individualno trenira podijelio je u dva dijela...
-Jutarnji je rolanje, mobilizacija, istezanje trupa i vježbe za leđa, a onda svaki drugi dan ubacim vježbe za noge i poslijepodnevno trčanje. Zadovoljan sam treninzima koje smo dobili jer nas drže u formi u ovoj čudnoj situaciji kada u pola sezone nogometa nema na duže vrijeme, rekao je Periša. 

Dane otprilike provodi isto, trening odradi nakon doručka, igra igrice, pogleda poneki film, no priznaje da mu je još uvijek teško priviknuti se na ovakav način života.
-Čudan je osjećaj, sve je stalo i još uvijek mi je nekako nerealno. Teško je bez druženja i nogometa, no ako budemo pametni i ako ćemo se pridržavati onoga što nam kažu, brzo će proći. Vratit ćemo se starim i ljepšim danima koje ćemo nakon svega nadam se, više cijeniti, zaključio je.