09.03.2020.

DAN UTAKMICE: Gorica - Lokomotiva

DAN UTAKMICE: Gorica - Lokomotiva Danas od 18 sati momčad Gorice dočekat će Lokomotivu u utakmici 26. kola HT Prve lige. U prvom dvoboju na domaćem terenu još u rujnu, rezultat je bio neriješen, dok je posljednjem susretu Lokomotiva slavila s visokih 4:0. 

-Znam da Gorica dosad, osim s Dinamom, ni s jednim drugim protivnikom nema tako loš omjer, ali po tom pitanju mogu samo reći da rezultati iz prošlosti nikako ne utječu na ono što će se događati u budućnosti, rekao je trener Gorice Valdas Dambrauskas najavljujući utakmicu na konferenciji za medije.

Puno se analiziralo nakon dramatičnog remija u Varaždinu u kojem je Gorica ipak uspjela uloviti priključak u drugom poluvremenu i vratiti se kući s bodom.

-Trener će nam sigurno dati upute što napraviti da se pogreške ne ponavljaju i tako treba razmišljati. Pokazali smo da imamo zajedništvo, da dišemo zajedno i vjerujem u uspjeh, optimistično je rekao Dario Čanađija.

Lokomotiva se trenutno nalazi na četvrtom mjestu s 43 boda, dok je Dambrauskasova momčad s osam bodova zaostatka na šestom mjestu.