20.11.2023.

Počela prodaja ulaznica za Gorica - Rudeš

Počela prodaja ulaznica za Gorica - Rudeš Ovog vikenda nastavljamo sa SuperSport HNL-om, a u goste na Gradski stadion dolazi Rudeš, momčad koju smo u prošlom međusobnom susretu ove sezone, pobijedili s 2-0. Susret će se igrati u nedjelju s početkom u 17:10 sati, a ulaznice su u prodaji po cijeni već od 4 eura. 

CIJENE ULAZNICA
Sektori A1, B1 - 7 eura
Sektori A2, B2 - 5 eura
Sektori A3, B3 - 4 eura

CIJENE NA DAN UTAKMICE
Sektori A1, B1 - 10 eura
Sektori A2, B2 - 8 eura
Sektori A3, B3 - 6 eura

ONLINE PRODAJA
ulaznice.hr

AGENCIJSKA PRODAJA
Aircash aplikacija
Postupak kupnje ulaznica je jako jednostavan i korisnicima Aircash aplikacije omogućava brzu i laku kupovinu. Nakon otvaranja aplikacije, potrebno je kliknuti na Usluge, u sljedećem ekranu odabrati kategoriju Ulaznice i kliknuti na Loptu, dalje na Kupi ulaznice i odabrati željenu utakmicu. 

PRODAJNA MJESTA
Osim online, navijači će ulaznice moći kupiti i u našem Fan pointu (Kolodvorska 36a, Velika Gorica) od ponedjeljka do petka od 14 do 18 sati te u Tisak Media poslovnicama u Zagrebu i Velikoj Gorici. Najbliža poslovnica u Velikoj Gorici je na adresi Šetalište Franje Lučića 1. 

NA DAN UTAKMICE
Blagajna Zapad otvara se u 15:40 sati.

VIP
*U VIP prostorima obavezan je poslovni dress code. 

ULAZNICE ZA DJECU - ISTOK
Djeca do 14 godina imaju besplatan ulaz na sektor C1 na istočnoj tribini (vrijedi za sve utakmice koje nisu označene kao visokorizične od strane PU. U slučaju da sektor zbog navedenog razloga bude zatvoren, klub će o tome obavijestiti navijače putem web stranice i društvenih mreža). Na sektor C1 ulazi se isključivo na južni ulaz tribine.
Djeca mlađa od 7 godina moraju biti u pratnji jednog roditelja ili skrbnika, koji ima pravo na besplatan ulaz.

ULAZNICE ZA OSOBE U INVALIDSKIM KOLICIMA
Ulaz za osobe s invaliditetom je besplatan i moguće je doći s jednim pratiteljem. Potrebno je prijaviti se na mail info@hnk-gorica.hr do dva dana prije utakmice (ime, prezime i OIB). Navijači kojima su zahtjevi odobreni dobit će povratni odgovor putem maila.