19.05.2023.

"Imamo sve u svojim rukama i igramo na našem stadionu!"

Nogometaši Gorice ove će subote od 18 sati posljednji put ove sezone istrčati na svom terenu. S druge strane bit će Varaždin, trenutno šestoplasirana momčad na tablici SuperSport HNL-a. Obje momčadi bore se za svoje ciljeve...

- Varaždin je na bod od Osijeka, sanjaju tu Europu kao što i mi sanjamo i svim srcem želimo opstanak. Bit će to jedna zanimljiva utakmica u kojoj se moramo bacati na glavu, dati sve od sebe i rezultat onda neće izostati - kazao je trener Željko Sopić.

Uoči susreta s Varaždinom nema kartoniranih igrača u našim redovima, a ozljeđeni su se počeli priključivati trenažnom procesu pa će trener na neke moći računati u subotu.

- Već duže vrijeme nemamo Jurića i Banića, ali mislim da će Mrzljak biti spreman za utakmicu. Postoje manji problemi, ali istrčat će jedanaest spremnih za borbu koja će Gorici donijeti željeni opstanak - naglasio je.

Gorica je u prošlom kolu u gostima kod Istre 1961 prekinula niz bez poraza, ali vjerujemo da će pozitivni niz na domaćem terenu zaključiti pobjedom ove subote.

- Nadam se da ćemo s pristupom i borbenošću zaslužiti sreću koja nam je nedostajala u Puli i da ćemo se od navijača oprostiti s pobjedom - rekao je Bralić.