15.05.2023.

Gorica u gostima: Posjet OŠ Eugena Kvaternika

Gorica u gostima: Posjet OŠ Eugena Kvaternika Novi tjedan započeli smo sjajnom atmosferom u ispunjenoj dvorani OŠ Eugena Kvaternika, gdje su se sa školarcima družili Vinko Skrbin, Ante Matej Jurić, team manager Matija Dvorneković i - Turko! 

Dobrodošlicu u ime Škole zaželio nam je profesor tjelesne i zdravstvene kulture Ivica Herceg, zatim je dao riječ team manageru Matiji Dvornekoviću koji je pozdravio sve vesele učenike, a profesoru Hercegu uručio uokvireni dres Gorice s potpisima svih igrača za uspomenu na današnje druženje i zahvalu za gostoprimstvo. Uvodni dio nije trajao dugo jer su djeca već nestrpljivo čekala s markerima i papirima za autograme. Potpisivali su se papiri, majice, dresovi, ruke, pa čak i tenisice! 

Dok su igrači sjedili u klupi i dijelili autograme, na drugom dijelu dvorane počelo je izvođenje penala, a na gol je stao naš Turko, koji nije imao lak zadatak jer izvođači su stizali jedan za drugim. Malo neobično, ali nakon penala je uslijedilo zagrijavanje koje je poveo Turko, a onda i mali nogometni turnir.

Veselo druženje završilo je zajedničkom fotografijom i podjelom lopti te ulaznica za posljednju utakmicu na našem Gradskom stadionu ove sezone. 

Uskoro ćete djelić atmosfere moći pogledati u videu na našem YouTube kanalu, a do tada bacite pogled na fotogaleriju ispod.