12.05.2023.

'Imamo pozitivan niz i sve ćemo napraviti da se vratimo neporaženi'

'Imamo pozitivan niz i sve ćemo napraviti da se vratimo neporaženi' Nogometaše Gorice ove subote čeka posljednje dalje gostovanje ove sezone - u Puli kod Istre 1961. Utakmica 34. kola prvenstva igrat će se s početkom u 19:10 sati, a najavili su je trener Željko Sopić i igrač Nikola Vujnović.

- Imamo nekih malih problema unutar sastava. Nažalost, za ovu utakmicu su 'otpali' Julardžija i Petković, a već od prije Banić i Mrzljak, ali to su stvari koje se događaju pred kraj sezone i s tim moramo živjeti - rekao je trener uvodno pa se okrenuo zahtjevnom suparniku:

- Istra igra jako dobar nogomet, kreativan s puno kratkih paseva, ali nadam se da ćemo odgovoriti na njihovu kombinatornu igru i da ćemo se kući vratiti s bodom ili bodovima koji su nam neophodni u ostvarenju našeg cilja. To je jedini imperativ koji stavljam pred sebe i svoju momčad, izvedba pada u drugi plan - kazao je trener.

Iako je prošli susret završio bez golova i bez nekih većih prilika, trener je istaknuo da je njegova momčad željela pobjedu, ali da je utakmica bila takva i vrijeme je bilo teško. Bez obzira što je kraj sezone iza ugla, dečki još imaju dovoljno snage za dovršiti posao.

- Nakon svega što smo prošli, bilo bi glupo da se sada osjeti umor. Kada pogledamo unazad šest mjeseci i gdje smo sada, mislim da za ove tri preostale utakmice imamo i više nego dovoljno energije - naglasio je Vujnović.