11.01.2023.

Gorica slavila protiv Arsenala

Gorica slavila protiv Arsenala Gorica je u petoj prijateljskoj utakmici u sklopu zimskih priprema pobijedila Arsenal iz Tivta rezultatom 2:0, golovima Vujnovića u 25. minuti i Jurića u 69. minuti. Druga je to utakmica u nizu bez primljenog pogotka za Sopićevu momčad, koju prije povratka kući očekuje još jedna provjera - protiv Radničkog iz Beograda.

U toj utakmici sa srpskim drugoligašem, veću minutažu dobit će postava iz drugog poluvremena današnjeg susreta. To su Majstorović, Ćosić, Bralić, Matković, Skrbin, Julardžija, Petković, Kapulica, Fućak i Jurić koji su u igru ušli u 68. minuti. 

- Cilj nam je da svi igrači imaju podjednaku minutažu u te dvije utakmice i nadam se da će nakon sutrašnje utakmice svi ići kući zdravi - kazao je pomoćni trener Mensur Mujdža nakon susreta.

Sastav Gorice: Žiger - Raspopović, Steenvoorden, Krizmanić, Vojtko - Suk, Mrzljak - Ndockyt, Pršir, Mitrović - Vujnović. Od 68. minute u igri su bili: Žiger - Majstorović, Ćosić, Bralić, Matković - Skrbin, Julardžija -  Petković, Kapulica, Fućak - Jurić.