13.11.2022.

Prširu poziv za prijateljske utakmice U-21 reprezentacije, Kapulici i Neziroviću za U-18

Prširu poziv za prijateljske utakmice U-21 reprezentacije, Kapulici i Neziroviću za U-18 Kapetan Jurica Pršir dobio je poziv izbornika mlade reprezentacije Hrvatske, Igora Bišćana, za predstojeće prijateljske utakmice u sklopu priprema za Europsko prvenstvo koje će se igrati sljedeće godine u Gruziji i Rumunjskoj.

Prijateljske utakmice igrat će se u Puli na stadionu Aldo Drosina. Prva je na rasporedu 17. studenoga protiv Poljske, a četiri dana kasnije mladi Vatreni dočekat će Austriju.

Hrvatska će Euro otvoriti utakmicom protiv Ukrajine 21. lipnja 2023. godine u Bukureštu, zatim će 24. lipnja odmjeriti snage sa Španjolskom, a u trećem kolu koje će se igrati 27. lipnja, čeka ih dvoboj s Rumunjskom.

Osim U-21 reprezentacije, u Velikoj Gorici će se u ponedjeljak okupiti i U-18 reprezentacija, na čijem su popisu i naši igrači Luka Kapulica i Lovro Nezirović.Hrvatska U-18 reprezentacija će od 15. do 21. studenoga u Poreču odigrati prijateljske oglede protiv Japana, Portugala i Republike Irske. 

Kapulica je do sada upisao ukupno 14 nastupa u mlađim selekcijama reprezentacije, a svoj prvi pogodak u kockastom dresu postigao je u veljači ove godine u 2-1 pobjedi Hrvatske U-17 protiv Rusije U-17.