07.11.2022.

Gorica u osmini finala Kupa gostuje kod Šibenika: "Neće biti lako, ali dobro se pripremamo"

Gorica u osmini finala Kupa gostuje kod Šibenika: Prije posljednje prvenstvene utakmice protiv Varaždina, nogometaše Gorice čeka još jedan zadatak. Prolaz u četvrtfinale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa pokušat će izboriti u gostima kod Šibenika, u srijedu od 18 sati. 

- Igrači su pokazali dobru energiju na treningu i bez obzira na rezultate u zadnje vrijeme, ima dosta pozitive i želje u ekipi - rekao je trener Mensur Mujdža, koji je od nedjelje preuzeo momčad Gorice.

Gorica je osminu finala Kupa izborila 3-2 pobjedom protiv Dubrave, a Šibenik je s 2-1 slavio protiv Jadrana iz Poreča. 

- Tražimo prolaz u toj utakmici i svaki pozitivan učinak koji će nam značiti puno za dalje. Mislim da se za sada dobro pripremamo, ali Šibenik je tvrda ekipa i definitivno neće biti lako, kao što to nije nikada na Šubićevcu - kazao je trener.

Iako je puni fokus na Šibeniku, možemo očekivati neke promjene u sastavu s obzirom da Gorica četiri dana kasnije dočekuje Varaždin.

- U zadnje vrijeme smo imali puno utakmica u kratkom periodu, vidjet ćemo još kakva je zdravstvena situacija i prema tome ćemo onda vući neke poteze. Međutim, širina kadra je dobra i imamo puno mogućnosti na raspolaganju, a na nama je da ova tri dana odlučimo momčad za Šibenik, a onda i za Varaždin - kazao je.

Utakmicu protiv Šibenika najavio je i Edin Julardžija, koji je prošlu sezonu proveo upravo na Šubićevcu.

- Kup je uvijek priča za sebe, ali mislim da imamo dobre šanse za prolaz i ići ćemo na to da utakmicu riješimo u regularnom dijelu.