21.10.2022.

UOČI LOKOMOTIVE: "Moramo ući u pozitivan niz!"

UOČI LOKOMOTIVE: Gorica se nakon 3-2 pobjede u Kupu protiv Dubrave, vraća prvenstvenim utakmicama. U sklopu 14. kola SuperSport HNL-a, gostovat će kod Lokomotive u Kranjčevićevoj (subota, 15:00 sati).

- Ostvarili smo ono što smo željeli u Kupu, plasirali smo se u sljedeću fazu i čestitao sam dečkima nakon utakmice jer su pokazali karakter. Vratili su se nakon primljenog gola na samom početku utakmice, pa ponovno nakon izjednačenja Dubrave i time pokazali da imaju karakter koji nam treba do kraja utakmice. Znamo da nam je u prvenstvenim utakmicama malo nedostajalo da dođemo do pozitivnog rezultata te se nadam da je ova utakmica bilo to što nam je trebalo da uđemo u pozitivni niz - rekao je trener Angelovski.

Naša momčad uz utakmicu manje, ima i četiri boda manje od sutrašnjeg protivnika pa je pozitivan rezultat važan da se što prije smanji bodovni zaostatak. 

- Ne trebamo gledati na tablicu i previše se opterećivati time. Fokus nam mora biti na utakmici, idemo po tri boda i moramo odigrati dobro jer Lokomotiva ima svoje kvalitete koje trebamo neutralizirati.

Veseli činjenica da je Gorica nakon dužeg vremena ponovno kompletna. Nemamo kartoniranih igrača, a vraćaju se i ozlijeđeni. Jedan od njih je i Momčilo Raspopović.

- Pred nama je utakmica od velikog bodovnog značaja, kako za nas tako i za Lokomotivu. Protiv njih smo upisali jedinu pobjedu ove sezone i maksimalno ćemo se potruditi da ponovimo pozitivan rezultat - naglasio je Raspopović.