14.10.2022.

[VIDEO] O uspjesima, ciljevima i razvoju igrača u nogometnoj školi

[VIDEO] O uspjesima, ciljevima i razvoju igrača u nogometnoj školi U najvišem rangu hrvatskog nogometa, uz seniore i juniore, Gorica od ove sezone ima pionire i kadete koji su ulazak u prvoligaško društvo izborili u lipnju protiv zaprešićkog Intera. 

- Od mog dolaska u klub, zajedno s predsjednikom Črnkom i upravom kluba, postavljen je cilj podići nogometnu školu na najviši mogući nivo i nakon četiri godine mogu reći da smo u tome uspjeli. Juniori su prošle sezone završili na trećem mjestu, a do zadnjih nekoliko kola su bili u borbi za Ligu prvaka, što bi bio senzacionalan uspjeh, ali i ovako je ostvaren sjajan rezultat. Ulaskom kadeta i pionira u Prvu HNL kompletirali smo sve selekcije koje se mogu natjecati u tom rangu, a automatski su se sve ostale selekcije naše nogometne škole podignule na rang više - kazao je voditelj nogometne škole Marko Radanić. 

O suradnji s Lukavcem i razvoju mladih igrača te viziji nogometne škole, govorio je Slavko Perković, koordinator nogometne škole.

- Svakog vikenda pratimo utakmice raznih godišta i radimo skauting za doselekcije. Ovog ljeta tako je dovedeno 30 igrača u raznim godištima i s 99% njih mogu reći da smo dobro izabrali i da su starteri u svojim ekipama. 

Na našem YouTube kanalu pogledajte cijeli prilog o našoj nogometnoj školi.