15.09.2022.

Sljedeća utakmica na Gradskom stadionu: 'Nadam se da ćemo protiv Osijeka prekinuti negativan niz'

Sljedeća utakmica na Gradskom stadionu: 'Nadam se da ćemo protiv Osijeka prekinuti negativan niz' Nogometaši Gorice ove će subote pokušati prekinuti niz od četiri utakmice bez pobjede, ponovno na domaćem terenu. Od 16:55 sati u sklopu 10. kola SuperSport HNL-a, dočekat će petoplasirani Osijek. 

- Osijek ima kvalitetu u svojoj momčadi, ali razmišljam samo o tome kakvi mi moramo biti na terenu i kakvu utakmicu moramo odigrati. Dečki rade dobro, vidi se napredak iz dana u dan, a pokazali smo ga i u utakmici protiv Dinama. Odigrali smo dobru utakmicu, ali za ukupan dojam je potrebno da rezultat prati ono što pokažemo na terenu i zato moramo dati još više od sebe - rekao je trener Angelovski u najavi dvoboja. 

Na otvaranju sezone, Osijek je slavio u Gradskom vrtu s 2-1, a od četiri međusobna susreta prošle sezone, tri su završila podjelom bodova. Gorica je posljednji put protiv Osijeka slavila još u svibnju 2021. godine, dok Osijek pobjedu u Velikoj Gorici nije upisao od prosinca 2018. godine. 

- Osijek je ekipa s jako puno dobrih igrača, bit će teško kao i protiv svakog protivnika u ovom prvenstvu, ali radili smo naporno ovaj tjedan da pobijedimo u subotu - zaključio je Ndockyt.

Iako je za subotu najavljena kiša, nadamo se da će podrška na tribinama biti što veća i da će Gorica prije odlaska na reprezentativnu stanku, zasluženo uzeti sva tri boda. Dio prihoda od prodaje ulaznica za nadolazeću utakmicu, donirat ćemo humanitarnoj udruzi "Buvljakuše" za pomoć malenom Dorianu, a svoju donaciju možete uplatiti i na račun udruge HU Buvljakuše - HR0824840081135117097, s naznakom u opisu plaćanja 'Za Doriana Pucekovića'.