05.09.2022.

Nikola Vujnović novi je igrač Gorice!

Nikola Vujnović novi je igrač Gorice! Nikola Vujnović, 25-godišnji napadač potpisao je ugovor s Goricom do ljeta 2025. godine, uz mogućnost produljenja na dodatnih godinu dana. Nikola je u Veliku Goricu stigao kao slobodan igrač, nakon što je pola godine proveo na posudbi u Sporting Kansas Cityju kao igrač Voždovca.

- Uzbuđen sam, jedva čekam upoznati ekipu i izaći na teren. Vidio sam da par posljednjih utakmica momčad nije imala sreće, mislim da je potreban samo jedan pozitivan rezultat da se ekipa psihički podigne i ne sumnjam da će taj rezultat doći uskoro. Najvažnije je da ekipa pobjeđuje, a pojedinac će onda iskočiti, ja bih naravno volio postići što više golova - rekao je Vujnović nakon potpisa ugovora.
Nogometnu karijeru Nikola je započeo u Crnoj Gori, s 15 godina otišao je u Srbiju gdje je igrao u Radničkom iz Obrenovca nakon čega seli u Španjolsku, u Villarreal u kojem je proveo četiri godine.

- Prvu godinu sam igrao u juniorima, a nakon toga u C i B ekipi za koju sam upisao 18 nastupa. Nakon Villarreala vratio sam se u Crnu Goru i sezonu sam proveo u redovima Podgorice, a zatim potpisao za Voždovac - rekao je Nikola, koji je u dresu Voždovca upisao 46 nastupa i postigao 16 pogodaka.

Za A reprezentaciju Crne Gore zaigrao je četiri puta i postigao jedan pogodak, a posljednju utakmicu odigrao je u studenom prošle godine u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo protiv Turske. 

Dobro nam došao, Nikola!