21.08.2022.

[JUNIORI] Remi na Kajzerici

[JUNIORI] Remi na Kajzerici Lokomotiva - Gorica 1:1 
Zagreb. Igralište Kajzerica. Sudac: Luka Slišković (Zagreb). Pomoćnici: Dario Kolarević (Zagreb) i Mile Varivoda (Zagreb). 
STRIJELCI: 0-1 Brlek 11m(30.), 1-1 Batur (45+2.)
GORICA: Cundeković, Sim (Cundeković od 38.), Cruce, Paić-Karega, Kostelec - Pliushch (Gašparić od 63.), Skrbin - Vrdoljak (Nezirović od 63.), Kapulica (Kupsjak od 68.), Brlek - Yevhen (Budimir od 88.). Trener Mensur Mujdža.

Juniori Gorice upisali su bod i u 2. kolu Prve NL, ovog puta na gostovanju kod Lokomotive. Strijelac za Goricu bio je kapetan momčadi Luka Brlek s bijele točke u 30. minuti susreta na Kajzerici.

- Mislim da smo veći dio utakmice bili bolji, kao i u prošlom dvoboju s Istrom. Još uvijek imamo problema s realizacijom, nismo iskoristili šanse koje smo imali, ali nadam se da ćemo to ispraviti u sljedećem kolu protiv Rudeša - rekao je Brlek.
Trener Mujdža komentirao je remi na Kajzerici:

- Imali smo malo lošiji ulazak u utakmicu, prvih 10,15 minuta nismo baš dobro stajali i Lokomotiva je tu uspjela stvoriti par dobrih prilika. Međutim, nakon toga smo izgledali puno bolje na terenu. Bili smo organizirani, čvrsti i stabilni do samog kraja i kroz takvu igru smo uspjeli stvoriti nekoliko šansi i izboriti dva jedanaesterca od kojih smo, nažalost, samo smo jedan realizirali.

- Vratili smo se s jednim bodom, ostaje žal za promašenim penalom, ali zadovoljan sam igrom i zalaganjem igrača danas. Gledajući dvije dosadašnje utakmice koje smo odigrali, mislim da smo bili bliže pobjedi nego naši protivnici, ali nedostaje nam još malo koncentracije i preciznosti u završnici. Vjerujem da ćemo u tome biti bolji u utakmicama koje slijede - zaključio je trener Mensur Mujdža.