19.07.2022.

UOČI ŠIBENIKA: 'Bit ćemo sve bolji i to ćemo pokazati već u subotu!'

UOČI ŠIBENIKA: 'Bit ćemo sve bolji i to ćemo pokazati već u subotu!' Nogometaši Gorice u subotu od 18:55 sati na Gradskom stadionu dočekuju Šibenik. U prvom kolu Toplakova momčad poražena je u Gradskom vrtu, a bez bodova su ostali i Šibenčani, koji su upisali minimalni poraz protiv Rijeke.

- Napravili smo dobru analizu Osijeka i mogu reći da smo odigrali jako dobru utakmicu protiv ekipe koja želi biti prvak. Bili su bolji u igri, imali više udaraca, ali nisu nam stvorili nijednu stopostotnu šansu. Mislim da se dižemo, da ćemo biti sve bolji i da ćemo to pokazati već protiv Šibenika - optimističan je trener.

Trener neće moći računati na ozlijeđenog Suka, kartoniranog Julardžiju, a Wague će trebati još malo vremena.

- Nema mjesta kukanju, čeka nas jako teška utakmica po teškom vremenu s vrlo zahtjevnim protivnikom. Moramo prihvatiti ulogu favorita, ali neće biti lako. Wallace je u konkurenciji za Šibenik jer je odradio pripreme i potpuno je spreman, dok će Moussa trebati još vremena i moramo ga postupno uvoditi. Vidi se iz kojeg kluba dolazi, koju kvalitetu ima, ali moramo biti oprezni da ga ne izgubimo na duže vrijeme jer bi ozljeda dosta toga poremetila - rekao je. 

Uz trenera, susret je najavio i kapetan momčadi Aleksandar Jovičić.

- Šibenik ima dosta novih igrača, na posudbu je došao Duje Čop, iskusan igrač iz Dinama. Uz pravi pristup i našu dobru prepoznatljivu igru prihvaćamo ulogu favorita i nadam se da tri boda ostaju u Velikoj Gorici - rekao je Jovičić.