14.06.2022.

Doka, Brodić, Cahani, Zavalić i Gajić više nisu igrači Gorice

Doka, Brodić, Cahani, Zavalić i Gajić više nisu igrači Gorice Petorica igrača koji su prošle sezone bili na posudbama, više nisu igrači HNK Gorica.

Albi Doka svoju će karijeru nastaviti u mađarskom Budapest Honvéd, s kojim je u veljači ove godine dogovorena posudba s pravom otkupa njegova ugovora, a ta opcija je sada i aktivirana. U sezoni i pol koliko je proveo u Gorici, upisao je 41 službeni nastup te postigao jedan pogodak i upisao dvije asistencije. 

Fran Brodić u Veliku Goricu stigao je prošlog ljeta iz NK Kustošije, a u 10 službenih nastupa u goričkom dresu, postigao je jedan pogodak i upisao jednu asistenciju. Brodić je proljetni dio sezone proveo na posudbi u NK Varaždinu u kojem će i nastaviti karijeru, nakon što je dogovorio raskid ugovora koji ga je s našim klubom vezao do 2025. godine.

Sporazumni raskid s klubom dogovorili su i Vlado Gajić i Tin Zavalić, igrači koji su prije odlaska na posudbe igrali za našu juniorsku momčad dok je Lion Cahani klub napustio kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor.

Dečkima zahvaljujemo na svemu i želimo im puno sreće u nastavku karijere i novim klubovima.