01.06.2022.

Patrik Jug potpisao profesionalni ugovor s Goricom

Patrik Jug potpisao profesionalni ugovor s Goricom Mladi 20-godišnji veznjak Patrik Jug potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor s HNK Gorica te će od nadolazeće sezone biti član seniorske momčadi za koju je već upisao šest nastupa.  

- Osjećaj je odličan, sretan sam i zahvalan klubu na ukazanom povjerenju i pruženoj prilici da se dokažem. Vjerujem da sam se do sada prikazao u dobrom svijetlu, no preda mnom je još puno borbe i dokazivanja, kako u nadolazećoj sezoni tako i u godinama koje slijede - rekao je Jug nakon potpisivanja ugovora koji ga veže s klubom do ljeta 2026. godine.
Prve nogometne korake Patrik je napravio upravo na Gradskom stadionu.

- Ovdje sam od svoje šeste godine, prošao sam sve mlađe selekcije i uživao u nogometu te se na kraju izborio za nešto više.

U juniorskoj momčadi Gorice odigrao je 12 utakmica ove sezone i postigao dva pogotka, a iako su ostali bez željenog naslova, priznaje da moraju biti zadovoljni sjajnom sezonom.

- Ponosan sam na ekipu prepunu odličnih karakternih igrača. Nažalost, pred kraj sezone smo malo pali te ispali iz borbe za sam vrh, ali završili smo među najboljim ekipama što apsolutno nitko nije očekivao od prve sezone u 1. HNL. Dečke još čeka posljednja utakmica protiv Rijeke, a trener Sven Raić pokazao je puno razumijevanja te mi je dao malo više odmora prije početka priprema sa seniorima - kazao je Patrik.