21.05.2022.

Remi za kraj: Gorica - Osijek 1-1

Remi za kraj: Gorica - Osijek 1-1 Na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici odigrana je utakmica 36. kola HT Prve lige između HNK Gorice i NK Osijeka.

GORICA - OSIJEK 1-1
VELIKA GORICA Gradski stadion. Sudac: Ante Čulina (Zagreb). Pomoćnici: Dario Kolarević (Zagreb) i Ivan Starčević (Bjelovar). Četvrta sutkinja: Ivana Martinčić (Koprivnica). VAR: Ivan Bebek (Rijeka). AVAR: Luka Pajić (Rijeka).
STRIJELCI: 1-0 Jovičić (30), 1-1 Bartolec (68)
GORICA: Kotarski - Keita (od 80. Sim), Šimunović, Jovičić, Krizmanić - Babec, Pršir (od 68. Suk) - Fruk (od 90. Jug), Kalik (od 68. Skrbin), Golubickas - Cruz (od 80. Stojanovski). Trener Samir Toplak
OSIJEK: Ivušić - Bartolec, Škorić, Lončar, Miloš (od 57. Cvijanović) - Brlek, Barri (od 90. Čeberko) - Fiolić (od 90. Erceg), Caktaš (od 78. Kleinheisler), Lovrić - Fućak (od 57. Mance). Trener Nenad Bjelica
ŽUTI KARTONI: Šimunović, Keita (Gorica)
CRVENI KARTONI: Lovrić (Osijek)


KRAJ UTAKMICE, KRAJ SEZONE! Gorica - Osijek 1-1

🔁 '90+3 Zamjena kod Gorice, Patrik Jug zamijenio je Tonija Fruka.

'90+1 Ante Erceg je snažno pucao sa 17-18 metara, ali i ovoga puta Kotarski je siguran.

'90 Igrat će se još četiri minute nadoknade.

🔁 '90 Dvostruka zamjena kod Osijeka - Ante Erceg i Jevhen Čeberko ušli su umjesto Ivana Fiolića i Diega Barrija.

'86 Nakon dobre akcije gostiju ljevicom je sa 17-18 metara pucao Škorić, ali pokraj gola.

'84 Zicer za Goricu! David Sim i Vinko Skrbin donijeli su loptu u kazneni prostor, došla je do Vlatka Stojanovskog na vrhu peterca iskosa, ali njegov udarac sjajno je obranio golman Ivušić.

🔁 '80 Dvostruka zamjena kod Gorica - Vlatko Stojanovski i debitant David Sim ulaze umjesto Caija Cruza i Cheicka Keite.

🟥 '78 Crveni karton dobio je igrač Osijeka Kristijan Lovrić! Startao je na Cheicka Keitu, prvo dobio žuti karton, ali nakon VAR provjere to je preinačeno u crveni.

🔁 '77 Zamjena kod Osijeka, Laszlo Kleinheisler ušao je umjesto Mije Caktaša.

'75 Hrvoje Babec pucao je s 22-23 metra, testirao je svoju ljevicu, no nije tu bilo dovoljno preciznosti.

'68 GOL! Osijek je izjednačio na 1-1, strijelac je Karlo Bartolec. Nakon ubacivanja iz kornera lopta se odbila na vrh šesnaesterca, tamo je Bartolec zahvatio loptu, koja je pogodila Skrbina u glavu, promijenila smjer i prevarila Kotarskog.

🔁 '68 Dvostruka zamjena kod Gorice - Joey Suk i Vinko Skrbin ušli su umjesto Jurice Pršira i Anthonyja Kalika.

'67 Bravo, Kotarski! Pobjegao je Mance goričkoj obrani, pucao malo iskosa lijevo, lijevom nogom, oštro i precizno, no golman Gorice je sjajno reagirao.

'62 Još jedna sigurna intervencija Dominika Kotarskog, ovoga puta s ruba kaznenog prostora pokušao je Mance.

'58 U slalom kroz goričku obranu krenuo je Fiolić, na kraju ljevicom oštro pucao s 20-ak metara, no Kotarski se bacio i ulovio i ovaj pokušaj.

🔁 '57 Dvostruka zamjena kod Osijeka, Ivan Cvijanović i Antonio Mance ušli su umjesto Mate Miloša i Kristijana Fućaka.

'55 Nakon pogreške u zadnjoj liniji Gorice u šansu je došao Caktaš, pucao je ljevicom s 10-11 metara, ali Dominik Kotarski je opet sjajno reagirao i zaustavio taj pokušaj.

🟨 '46 Žuti karton dobio je Cheick Keita.

▶️ '46 Počelo je drugo poluvrijeme.

⏸ KRAJ PRVOG POLUVREMENA. Gorica - Osijek 1-0

'45+2 Odigravanjem iz prve lijepo su Fruk i Keita otvorili prostor za udarac Babeca, koji je pucao snažno, ali iznad gola.

'45 Igrat će se dvije minute sudačke nadoknade.

'42 Pokušao je snažnim udarcem s 20-ak metara Fiolić, no Dominik Kotarski tu je loptu ulovio u naručje.

'39 Krasnom minijaturom na desnoj strani oslobodio se Keita, pronašao Golubickasa na drugoj stativi, on spustio Kaliku, no njegov pokušaj iz blizine je blokiran i odbijen u novi korner.

'38 Nova se prilika otvorila za Goricu, Pršir je osvojio puno prostora i dao za Golubickasa lijevo, no njegovo dodavanje nije išlo ni Cruzu ni Prširu, nego između njih, pa je od svega ispao - korner.

⚽ '30 GOOOOOOOOOL!!! Ma nije gol, nego GOLČINA!!! Aleksandar Jovičić pogodio je za 1-0 iz velike daljine, s 35 metara! Uzeo je loptu kod centra, povukao prema naprijed, pa povukao još malo, nitko ga nije ozbiljno shvaćao, pa je opalio i pogodio rašlje! Neobranjivo, fenomenalno!

'24 Na redu je pauza za osvježenje! Iza nas je dobra, živahna polovica poluvremena, s puno pokušaja s obje strane, sa šansama...

'20 Pred golom Dominika Kotarskog našao se sad Caktaš, pucao je iz okreta, bezopasno po gol i predaleko za suigrača Fućaka na drugoj stativi.

🟨 '13 Žuti karton dobio je Jozo Šimunović.

'9 Ljevicom je goričkom golu zaprijetio Kristijan Lovrić, no udarac s 18 metara od bloka je završio u korneru.

'7 Velika prilika za Goricu! Triput su pokušavali Goričani iz dobrih pozicija, ali sve su uspjeli zaustaviti Ivušić i obrana Osijeka. Prvo je na izvrsno proigravanje Keite pucao Pršir, Ivušić je obranio, na odbijenu loptu natrčao je Fruk, opalio i pogodio blok, od kojega je odbilo do Cruza, koji je pucao glavom, ali Škorić je spasio na crti... I na kraju presuda - negdje je u svemu tome bilo zaleđe!

'2 Uzvratio je istom mjerom Mijo Caktaš, otprilike s iste daljine, no njegov pokušaj otišao je previsoko.

'1 Prvi pokušaj je gorički, Cheick Keita je pucao s 20-ak metara, ali dobro je bio postavljen golman Ivušić.

▶️ '1 Utakmica je počela!